EUROPA LEAGUE

Preview: Ημιτελικά Europa League

Preview: Ημιτελικά Europa League

Στην παρθενική τους εμφάνιση σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, Βασιλεία και Φενέμπαχτσε υποδέχονται τις Τσέλσι και Μπενφίκα, στις πρώτες "μάχες" των "4" του Europa League. Στις 22:05 η σέντρα, δείτε πιθανές συνθέσεις...

Μετά τους γερμανικούς θριάμβους στις πρώτες "μάχες" για τα ημιτελικά του Champions League, παίρνει σκυτάλη το Europa League.

Η Βασιλεία υποδέχεται την Τσέλσι στο "Ζανκ Γιάκομπ-Παρκ", ενώ η Φενέρμπαχτσε την Μπενφίκα στο "Σουκρού Σαράτσογλου", με ώρα έναρξης τις 22:05.

Βασιλεία και Φενέρμπαχτσε παίζουν αμφότερες για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και καμία από τις δύο δεν θεωρείται φαβορί.

Τσέλσι και Μπενφίκα είναι το πιθανότερο ζευγάρι του τελικού, έχοντας καλύτερο ρόστερ προφανώς από τους αντιπάλους τους, αλλά πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο.

Επειδή πολλά είδαν τα μάτια ματς, να ξεκαθαρίσουμε πως ο Ραούλ Μπομπαντίγια για την Βασιλεία και ο Ντεμπά Μπα για την Τσέλσι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχουν αμφότεροι παίξει φέτος στο Europa League, ο πρώτος με την Γιουνγκ Μπόις και ο δεύτερος με την Νιούκαστλ.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Στάινχεφερ, Σερ, Ντράγκοβιτς, Παρκ Γιου-Χο, Φάμπιαν Φράι, Ελ Νερί, Ντιέ, Σαλάχ, Στόκερ, Στρέλερ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Αθπιλικουέτα, Τέρι, Γκάρι Κέιχιλ, Μπέρτραντ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ, Αζάρ, Μάτα, Τόρες.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν Ντεμιρέλ, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Γιόμπο, Εγκεμέν Κορκμάζ, Τσίγκλερ, Ραούλ Μεϊρέλες, Σελτσούκ Σαχίν, Κρίστιαν Μπαρόνι, Κάιτ, Τσανέρ Ερκίν, Ουεμπό.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι, Μελγκαρέχο, Μάτιτς, Ένσο Πέρες, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Λίμα, Όσκαρ Καρντόσο.

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Λίμπορ Κόζακ (Λάτσιο)

7 γκολ

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

6 γκολ

Ροντρίγκο Παλάσιο (Ίντερ)

5 γκολ

Ραούλ Μπομπαντίγια (Γιουνγκ Μπόις)

Σαλομόν Ροντόν (Ρουμπίν)

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ