EUROPA LEAGUE

Preview: Europa League

Marseille's Lucas Ocampos and Leipzig's Ibrahima Konate, from right, challenge for the ball during the Europa League quarterfinal soccer match between RB Leipzig and Olympique Marseille in Leipzig, Germany, Thursday, April 5, 2018. (AP Photo/Jens Meyer)
Marseille's Lucas Ocampos and Leipzig's Ibrahima Konate, from right, challenge for the ball during the Europa League quarterfinal soccer match between RB Leipzig and Olympique Marseille in Leipzig, Germany, Thursday, April 5, 2018. (AP Photo/Jens Meyer) AP PHOTO/JENS MEYER

Το βράδυ της Πέμπτης διεξάγονται οι ρεβάνς για την προημιτελική φάση του Europa League, με τις αναμετρήσεις Μαρσέιγ - Λειψία και Ζάλτσμπουργκ - Λάτσιο να ξεχωρίζουν απ' το αποψινό πρόγραμμα.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Europa League που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης (12/04). Το ζευγάρι που ξεχωρίζει απ' την αποψινή βραδιά είναι αυτό μεταξύ της Μαρσέιγ και της Λειψίας, καθώς οι Γερμανοί επικράτησαν με το ισχνό 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο σημαίνει πως τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, η Άρσεναλ έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα ύστερα απ' τη νίκη με 4-1 επί της ΤΣΣΚΑ στο "Emirates", ενώ φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο για τους "4" είναι κι οι Ατλέτικο (2-0 την Σπόρτινγκ) και Λάτσιο (4-2 τη Ζάλτσμπουργκ).

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση των ημιτελικών θα λάβει χώρα την Παρασκευή (13/04, 13:00) στη Νιόν της Ελβετίας. Οι πρώτοι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν στις 26 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου στο "Stade de Lyon".

Οι ρεβάνς των "8":

Πέμπτη (22:05)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Άρσεναλ [ 1-4]

Μαρσέιγ - Λειψία [ 0-1]

Ζάλτσμπουργκ - Λάτσιο [ 2-4]

Σπόρτινγκ - Ατλέτικο [ 0-2]

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Αρίτς Αντούριθ (Μπιλμπάο)

7 γκολ

Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο)

Ζούνιορ Μοράες (Ντινάμο Κιέβου)

6 γκολ

Αντρέ Σίλβα (Μίλαν)

Μάριο Μπαλοτέλι (Νις)

Εμιλιάνο Ριγκόνι (Ζενίτ)

Αλεκσάντρ Κοκόριν (Ζενίτ)

Μανουέλ Φερνάντες (Λοκομοτίβ Μόσχας)

5 γκολ

Ουίλιαν Ζοζέ (Σοθιεδάδ)

Αρλέμ Νιοερέ (Στεάουα)

Πάτρικ Τουμάσι (Αστανά)

Βαλόν Μπερίσα (Ζάλτσμπουργκ)

4 γκολ

Αλασάν Πλεά (Νις)

Ντάβι Ζέλκε (Χέρτα)

Τίμο Βέρνερ (Λειψία)

Φρανσέρζιο (Μπράγκα)

Μπερτράν Τραορέ (Λιόν)

Πάτρικ Κουτρόνε (Μίλαν)

Μίχαελ Κρμέντσικ (Πλζεν)

Γιόσιπ Ίλιτσιτς (Αταλάντα)

Ροζέρ Ασαλέ (Γιανγκ Μπόις)

Λεάντρ Ταβαμπά (Παρτίζαν)

Μούνας Ντάμπουρ (Ζάλτσμπουργκ)

Χέφερσον Φαρφάν (Λοκομοτίβ Μόσχας)

*Ασίστς: 6 Σέρχιο Κανάλες (Σοθιεδάδ), 5 Στέφαν Λάινερ (Ζάλτσμπουργκ), 4 Χακάν Τσαλχάνογλου (Μίλαν), Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ), Τσάμπι Πριέτο (Σοθιεδάδ) και Ράφαελ Χόλτσχαουζερ (Αούστρια)

Photo Credits: AP Photo/Jens Meyer

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ