EUROPA LEAGUE

Πούκι σε... καλό φεγγάρι

Πούκι σε... καλό φεγγάρι

Ο Τεεμού Πούκι της Μπρόντμπι είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, έχει πετύχει επτά γκολ σε 11 ματς που έχει παίξει την τρέχουσα σεζόν και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον προσέξει αρκετά (videos).

Ο Τεεμού Πούκι της Μπρόντμπι είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, έχει πετύχει επτά γκολ σε 11 ματς που έχει παίξει την τρέχουσα σεζόν και ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον προσέξει αρκετά.

Σκόραρε δύο φορές στο ματς (0-4) της Βίμποργκ με την Μπρόντμπι και ήταν αυτός που έβαλε τις βάσεις για την πρώτη νίκη που πήρε φέτος (σεζόν 2015-16) στην Δανία η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League. O λόγος για τον Τεεμού Πούκι ο οποίος πέτυχε δύο γκολ ως το 70', έτσι στο συγκεκριμένο λεπτό το σκορ είχε γίνει 0-2 και κάπου εκεί όλα είχαν τελειώσει.

Ο 25χρονος Φινλανδός επιθετικός ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στον αγώνα της Βίμποργκ με την Μπρόντμπι, οι συμπαίκτες του συχνά προσπαθούσαν να τον τροφοδοτήσουν ούτως ώστε να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά του μιας και είναι σχετικά γρήγορος. Ο Πούκι είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν (2015-16) και μάλιστα έχει πετύχει επτά γκολ σε 11 συμμετοχές του με την φανέλα της Μπρόντμπι σε Δανία και Europa League.

Σκόραρε στα παιχνίδια της Μπρόντμπι κόντρα σε Ααρχους, Οντένσε και Βίμποργκ (δύο τα γκολ του) αναφορικά με την διοργάνωση του πρωταθλήματος ενώ στο Europa League πέτυχε γκολ στους αγώνες με την Γιουβένες και την Ομόνοια (σκόραρε δύο φορές στο ματς που έγινε στην Κύπρο).

Το καλοκαίρι του 2013 η Σέλτικ είχε αποκτήσει τον Πούκι από την Σάλκε και o τελευταίος μετέπειτα μετακόμισε στην Μπρόντμπι. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα πρέπει να τον προσέξει καθώς έχει την αγωνιστική ποιότητα να κάνει την "ζημιά" στα μετόπισθεν του "Δικεφάλου".

Δείτε πώς σκόραρε απέναντι στην Βίμποργκ:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ