EUROPA LEAGUE

Πούκι: "Με χτύπησε δύο φορές ο Κουτρουμπής"

Πούκι: "Με χτύπησε δύο φορές ο Κουτρουμπής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επιθετικός της Μπρόντμπι, Τέεμου Πούκι, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να αποβληθεί και παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ ο συμπαίκτης του, Σβεν Κρόνε, θεώρησε δίκαιες και τις δύο κόκκινες που αντίκρισε η ομάδα του.

Διχογνωμία υπάρχει στην Μπρόντμπι, όσον αφορά στις δύο αποβολές που αντίκρισε η ομάδα από τη Δανία στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τα playoffs του Europa League. Ο Τέεμου Πούκι αρχικά υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ότι ίσως θα έπρεπε να αποβληθεί κι ο Γιώργος Κουτρουμπής εκ μέρους του Παναθηναϊκού.

"Ο Ρένοβ πήρε την μπάλα, η απόφαση του διαιτητή ήταν αυστηρή. Θα έπρεπε και ο Παναθηναϊκός να μείνει με παίκτη λιγότερο. Ο Κουτρουμπής με χτύπησε στο στόμα με αγκωνιά. Με χτύπησε στο κεφάλι. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Νομίζω ότι με 11 εναντίον 11, θα κάναμε καλό παιχνίδι. Αλλά με αριθμητικό μειονέκτημα δύο παικτών, ήταν τόσο δύσκολο".

Από την άλλη, ο Σβεν Κρόνε, παραδέχθηκε ότι και οι δύο κόκκινες που έβγαλε ο Ίστβαν Βαντ ήταν δίκαιες, με το αριθμητικό μειονέκτημα να κάνει δύσκολο το έργο του ίδιου και τον συμπαικτών του:

"Αργήσαμε και στις δύο φάσεις, οπότε οι δύο αποβολές είναι σχετικά δίκαιες. Νομίζω ότι αμυνθήκαμε καλά, ότι λειτουργήσαμε το παιχνίδι μας. Μετά την πρώτη κόκκινη συμβιβαστήκαμε με αυτό, αλλά αφότου μείναμε με εννιά παίκτες - έναντι 11 των Παναθηναϊκού - έγινε δύσκολο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ