EUROPA LEAGUE

Πότερ: "Φανταστική εμπειρία, θέλουμε να σκοράρουμε"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤΣ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άγγλος τεχνικός της Έστερσουντ, Γκάχαμ Πότερ, στάθηκε στο αναπάντεχο της παρουσίας της ομάδας του στα play offs του Europa League.

Ο τεχνικός της Έστερσουντ Γκάχαμ Πότερ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την πρώτη Ευρωπαϊκή εμπειρία της ομάδας του, χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του, αλλά και τις προσδοκίες του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του ενόψει του αγώνα:
"Είμαι πανέτοιμος. Είναι μια φανταστική εμπειρία, φανταστική στιγμή για τον σύλλογο. Παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα. θα το ξαναπώ. Για μας είναι κάτι το φανταστικό...".

Για τον ΠΑΟΚ:
"Έχει πολλούς καλούς παίκτες, οπαδούς αφοσιωμένους που είναι παθιασμένοι με την ομάδα που αγαπούν. Είναι μια ομάδα καλά δουλεμένη, που μπορεί να αντιμετωπίσει πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας".

Για το αν μπορεί να αιφνιδιάσει και τον ΠΑΟΚ μετά την Γαλατά:
"Έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά αν δεν πιστεύαμε το τι μπορούμε να κάνουμε, δεν θα ερχόμασταν. Είναι μια πρόκληση για μας, και ήρθαμε να την αποδεχθούμε".

Για το πόσο αλλάζει την τακτική του που το πρώτο παιχνίδι να είναι εκτός έδρας:
"Είναι κάτι διαφορετικό. Ακόμα και η μπάλα είναι διαφορετική και αυτό δεν είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει. Όταν παίζεις εκτός έδρας, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να προσπαθήσεις να σκοράρεις, διότι αυτό θα μας δώσει πλεονέκτημα”.

Για την ικανότητα της ομάδας να σκοράρει συχνά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου:
"Δεν είναι κάτι που το δουλεύουμε. Συμβαίνει...".

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την “κατασκοπία” του:
"Δεν είναι στο χέρι μας να ελέγξουμε το τι γίνεται στον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο δε ξέρεις ποτέ το τι πρόκειται να γίνει και οι παίκτες μου έχουν προετοιμαστεί να αντεπεξέλθουν απέναντι σε μια δυνατή ομάδα".

Για το αν έχει απολαύσει το Ευρωπαϊκό ταξίδι:
"Πρέπει… Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει για μας αν δει κανείς από που έχουμε ξεκινήσει. Είναι μια απίστευτη πρόκληση και ναι, το απολαμβάνουμε. Σίγουρα δουλεύουμε, έχουμε πιεστεί αλλά είναι μια μοναδική εμπειρία".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ