EUROPA LEAGUE

"Πολιόρκησαν" Πάουλο Σόουζα λόγω ΠΑΟΚ οι Αζέροι δημοσιογράφοι

"Πολιόρκησαν" Πάουλο Σόουζα λόγω ΠΑΟΚ οι Αζέροι δημοσιογράφοι
Σόουζα

Οι Αζέροι δημοσιογράφοι "πολιόρκησαν" τον Πάουλο Σόουζα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καραμπάγκ, ζητώντας του τα... ρέστα για την εντός έδρας ήττα (2-3) από τον ΠΑΟΚ.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Φιορεντίνα έφερε τα πάνω, κάτω στον όμιλο, στο Europa League. Η Καραμπάγκ πλέον δεν είναι βέβαιο ότι θα προκριθεί και οι Αζέροι δημοσιογράφοι "στρίμωξαν" στη συνέντευξη Τύπου των τεχνικό των "βιόλα", Πάουλο Σόουζα.

"Σκεφτήκατε ποτέ τις συνέπειες της ήττας σας από τον ΠΑΟΚ για την Καραμπάγκ;" ρώτησε ένας ρεπόρτερ τον Σόουζα, ενόψει του αγώνα της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν με τη Φιορεντίνα. "Όχι, κάναμε τα πάντα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ. Τα δώσαμε όλα και σίγουρα απογοητευτήκαμε από την ήττα" απάντησε ο προπονητής της Φιορεντίνα.

Ο Σόουζα ρωτήθηκε τι ξέρει για την ιστορία της Καραμπάγκ, για να παραδεχτεί πως δεν ξέρει πολλά. Ερώτηση με παρόμοιο ύφος και στον Ρουμάνο γκολκίπερ της ομάδας της Φλωρεντίας, Τσίπριαν Ταταρουσάνου. "Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ παίξατε για τη νίκη;". Για να απαντήσει: "Σίγουρα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν καλοί και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στις λίγες ευκαιρίες τους".

Ο Ταταρουσάνου ρωτήθηκε για το πόσο επηρέασε τη Φιορεντίνα το μακρύ ταξίδι μέχρι του Μπακού. " Ακόμα και αν είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ, θα ερχόμασταν εδώ με το ίδιο σκεπτικό" απάντησε ο διεθνής κίπερ.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ