EUROPA LEAGUE

Ποινές από την UEFA σε Απόλλωνα και Ομόνοια

Ποινές από την UEFA σε Απόλλωνα και Ομόνοια

Η UEFA επέβαλλε ποινές στους Ομόνοια και Απόλλωνα Λεμεσού, για τα παραπτώματα που καταγράφηκαν στα παιχνίδια του Europa League με τη Μπρόντμπι και τη Γκαμπάλα.

Την... περιποίηση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA δέχτηκαν η Ομόνοια και ο Απόλλων Λεμεσού, λόγω των όσων είχαν καταγραφεί από τους διαιτητές και τους παρατηρητές στα παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου του Europa League.

Εκτός από τον αποκλεισμό, οι δύο ομάδες πρέπει να διαχειριστούν και τις ποινές που τους επιβλήθηκαν για τα ματς με τη Μπρόντμπι και τη Γκαμπάλα... Μία αγωνιστική κεκλεισμένων και 50.000 ευρώ ο Απόλλων, 70.000 ευρώ πρόστιμο η Ομόνοια...

Η επίσημη ενημέρωση από την Ομόνοια:

Το Σωματείο μας ενημερώνει για ποινές που του έχει επιβάλει η ΟΥΕΦΑ, στα πλαίσια του αγώνα με αντίπαλο την Μπρόντμπι, που διεξήχθη στο ΓΣΠ την Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League:

70.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο

- Για ρίψη αντικειμένων από τη Δυτική και Ανατολική κερκίδα

- Για φτύσιμο και βρισιές προς τον πάγκο και τον επιπρόσθετο πάγκο της Μπρόντμπι

- Για δύο διακοπές του αγώνα, εκ των οποίων η δεύτερη χρονικής διάρκειας επτά λεπτών.

Το Σωματείο μας θα πρέπει να αποκληρώσει το χρηματικό πρόστιμο των 70.000 ευρώ εντός 90 ημερών.

- Αποκλεισμό πέντε αγώνων στον προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα, για αντιαθλητική συμπεριφορά.

- Αποκλεισμό έξι αγώνων στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Νούνο Ασίς, για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι το απόγευμα της Τρίτης (18/08) ενημερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδόσφαιρου για την τιμωρία της για τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ στις 30 Ιουλίου κόντρα στην Καμπάλα.Πενήντα χιλιάδες χρηματικό πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με διετή αναστολή».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ