EUROPA LEAGUE

Πλήρωσε το ροτέισιον η Έστερσουντ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Έστερσουντ ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της από την ΑΙΚ Στοκχόλμης, "πληρώνοντας" το ροτέσιον ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Μια άλλη Έστερσουντ σε σχέση με τον αγώνα κοντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη Πέμπτη παρέταξε ο Γκράχαμ Πότερ κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, με αποτέλεσμα η αντίπαλος του Δικεφάλου να ηττηθεί με 3-0 στην έδρα της.

Η Έστερσουντ παρατάχθηκε με 4-4-2. Ο Αντερσον ήταν κάτω από τα δοκάρια (αντί του Κεϊτά). Ο Μπγιέρκστρεμ ήταν στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Κπόζο στο αριστερό. Στο κέντρο άμυνας έπαιξαν Μενσά και Μπέργκβιστ. Στα χαφ ήταν οι Εντουαρτς, Φρίτζσον, και στα άκρα οι Χόπκατ και Μπέρλισον. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκαν οι Σολάντερ και Γκέρο.

Στο 12' ο Σούντγκρεν έκανε το 0-1, ενώ στο 51' ο Έντουαρτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Έτσι, η ΑΙΚ στο 67' με τον Στεφανέλι έκανε το 0-2 και τελικά ο Αβντιτς έκανε στο 87΄το τελικό 0-3.

Η σύνθεση της Έστερσουντ: Αντερσον, Μπγιορκστρομ, Κπόζο, Μενσά, Μπέργκβιστ (83΄Λούντμπαεκ), Εντουαρτς, Φρίτζσον, Χόπκατ, Μπέρλισον(63' Μπατσίρου), Σολάντερ (63΄Γκόντος), Γκέρο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ