EUROPA LEAGUE

Στο νοσοκομείο τέσσερις αστυνομικοί

Στο νοσοκομείο τέσσερις αστυνομικοί

Επεισόδια και πετροπόλεμος έξω από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ. Τέσσερις αστυνομικοί κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Ένταση υπήρξε έξω από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άντερλεχτ, στη ρεβάνς της φάσης των "32" του Europa League. Ξεκίνησε πετροπόλεμος ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ για μερικά λεπτά, ενώ ενεπλάκη στο επεισόδιο και η αστυνομία, με αποτέλεσμα μάλιστα να διακοπεί για λίγο η κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "huffingtonpost.gr", άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δέχτηκαν επίθεση στον Πειραιά από οπαδούς του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί. Οι μοτοσικλετιστές της ΕΛ.ΑΣ. συνόδευαν μηχανάκια με οπαδούς των "ερυθρολεύκων" στο στάδιο Καραισκάκη για τον αγώνα της ομάδας τους με την Άντερλεχτ. Μερίδα εξ αυτών επιτέθηκε ξαφνικά στους αστυνομικούς και άρχισε να τους χτυπά με βαριά αντικείμενα.

Επικράτησε πανικός, με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να προσπαθούν να αμυνθούν και να σώσουν τον εαυτό τους. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν αυτή την ώρα τους δράστες.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ