EUROPA LEAGUE

Περέιρα: "Καλός ο Ατρόμητος, αλλά θα νικήσουμε"

Περέιρα: "Καλός ο Ατρόμητος, αλλά θα νικήσουμε"
Περέιρα, Άλβες INTIME SPORTS

Ο Βίτορ Περέιρα έπλεξε το εγκώμιο του Ατρόμητου, αλλά υποστήριξε ότι η Φενέρμπαχτσε έχει ό,τι απαιτείται για να νικήσει. Μπρούνο Άλβες: "Ελπίζουμε στη νίκη και νομίζω θα τα καταφέρουμε".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ατρόμητο ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος δήλωσε πως είναι γρήγορη και ποιοτική η ελληνική ομάδα, ρωτήθηκε για την ποινή των δύο αγωνιστικών που πρέπει να εκτίσει μετά τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τη Σαχτάρ, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Φενέρμπαχτσε για τον αγώνα της Πέμπτης (20/8, 21.00) με τον Ατρόμητο: -Για το γεγονός ότι είναι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο:

"Η ποινή είναι ποινή. Θα είμαι μέσα στο γήπεδο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε να κάνουμε με ποιοτικό αντίπαλο, που έχει γρήγορους παίκτες. Αν και θα είμαι από μακριά, η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό".

-Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Περιστερίου:

"Σε αυτό το επίπεδο θα έπρεπε να ήταν καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος και εύχομαι να διορθωθεί μέχρι αύριο. Εδώ ήρθαμε όμως για να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη".

-Για το πέρασμά του από την Ελλάδα:

"Γύρισα σε μια χώρα όπου πέρασα έξι μήνες. Ακούω από τη μία τούρκικα, από την άλλη ελληνικά. Έκανα ωραίες παρέες και καλούς φίλους στην Ελλάδα. Έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Έφυγα από μία μεγάλη ομάδα και πήγα σε μια αλλη μεγάλη. Ο Ατρόμητος είναι γνώριμη, καλή ομάδα και θα δούμε ωραία μπάλα".

-Για τον Ατρόμητο:

"Όπως προείπα, ο Ατρόμητος δεν είναι εύκολη ομάδα. Έχει καλή επίθεση. Όταν παίξαμε πέρυσι, με αντεπιθέσεις τα κατάφερναν μια χαρά. Έχουν καλό επίπεδο. Στο δικό μας γήπεδο και οι θεατές και οι παίκτες θα είμαστε ένα σώμα και θα δώσουμε άλλη ατμόσφαιρα. Το δικό μας γήπεδο είναι σαφώς πολύ καλύτερο. Βέβαια αύριο ο κόσμος θα στηρίξει πολύ τον Ατρόμητο. Έχουμε πείρα και πιστεύουμε στη νίκη".

Μπρούνο Άλβες: "Θα νικήσουμε"

Τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε εκπροσώπησε ο Πορτογάλος στόπερ Μπρούνο Άλβες, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για την μάχη του Περιστερίου: "Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο ματς. Η αντίπαλη ομάδα έχει προετοιμαστεί για να νικήσει. Εμείς ελπίζουμε στη νίκη και νομίζω θα τα καταφέρουμε, αν και ο αντίπαλος είναι δύσκολος" είπε αρχικά.

-Οι απουσίες στη Φενέρ επηρεάζουν;

"Όταν υπάρχουν ποιοτικοί συμπαίκτες, βγαίνει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Στη Φενέρ υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και η ομάδα θα νικήσει. Για αυτό ήρθαμε εξάλλου".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ