EUROPA LEAGUE

Περέιρα: "Δεν γίνεται να διαλύουμε τους πάντες με 6-0"

Περέιρα: "Δεν γίνεται να διαλύουμε τους πάντες με 6-0"
Περέιρα INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Πέμπτη (27/8, 21.00) τον Ατρόμητο, κατά τον Βίτορ Περέιρα, που δήλωσε: "Πιστεύω στη δουλειά, όχι στη μαγεία. Δεν γίνεται αμέσως να διαλύουμε τους πάντες με σκορ 6-0".

Η συνέντευξη Τύπου του Βίτορ Περέιρα για το ματς της Πέμπτης (27/8) με τον Ατρόμητο έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (26/8) και ακολούθησε η προπόνηση. Η αποστολή του Ατρόμητου αφίχθη στην Κωνσταντινούπολη μετά τις 16.15, για αυτό και η συνέντευξη Τύπου του Μιχάλη Γρηγορίου προγραμματίστηκε για μετά τις 19.30.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Δημήτρης Σαμόλης

Ο Πορτογάλος προπονητής της Φενέρ δήλωσε πως για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας του, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, θα πρέπει να μην υποτιμηθεί ο Ατρόμητος στην αναμέτρηση της Πέμπτης (27/8, 21.00), στη ρεβάνς του 0-1 για τα play off του Europa League. Όσο για εκείνους που του ασκούν κριτική για τις εμφανίσεις της τουρκικής ομάδας, απάντησε ότι δεν είναι μάγος και ότι πιστεύει στη δουλειά.

Αρχικά δήλωσε: "Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο αντίπαλός μας έχει τεράστιο κίνητρο και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Μπροστά έχει ικανούς και γρήγορους παίκτες. Ξέρουμε τις ευθύνες μας σε αυτό το σημαντικό ματς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους".

Σχετικά με το πώς θα παρατάξει την ομάδα του, απάντησε: "Στόχος μας είναι να υπάρχει μία ισορροπημένη πίεση όταν χάνουμε την μπάλα. Θα είμαστε επιθετικοί, γιατί είμαστε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Έτσι απαιτεί το μέγεθος του συλλόγου. Οι μικρές ομάδες περιμένουν στα καρέ τους κι αντεπιτίθενται".

Για την κριτική που έχει δεχθεί για τις εμφανίσεις της Φενέρ δήλωσε: " Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο. Πιστεύω στη δουλειά, όχι στη μαγεία. Ήρθαν ποιοτικοί παίκτες. 3-5. Αλλά δεν μπορείς να κάνεις θαύματα. Χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν γίνεται αμέσως να διαλύουμε τους πάντες με σκορ 5 και 6-0. Μην μου ζητάτε μάγια. Αυτά είναι δουλειά ενός μάγου. Προς το παρόν θέλουμε να προκριθούμε στους ομίλους".

Τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε εκπροσώπησε ο Βραζιλιάνος Ντιέγκο, που επεσήμανε: "Δεν θέλω να μιλήσω για την περυσινή σεζόν, θέλω να μιλήσω για φέτος. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω καλά πράγματα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο μας δουλεύει πολύ. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν από εμένα".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ