EUROPA LEAGUE

Πέναλτι εκτός περιοχής και 13λεπτη διακοπή στην Κύπρο

Πέναλτι εκτός περιοχής και 13λεπτη διακοπή στην Κύπρο

Ένα πέναλτι "φάντασμα" στο ΑΕΛ - Αούστρια για τα προκριματικά του Europa League οδήγησε σε διακοπή 13 λεπτών την αναμέτρηση λόγω επεισοδίων στη Λάρνακα.

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αούστρια Βιέννης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, αφού ένα πέναλτι - "φάντασμα" οδήγησε σε έντονες αντιδράσεις και διακοπή του αγώνα για αρκετά λεπτά στο 1ο ημίχρονο.

Όλα άρχισαν στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Φελίπε Πίρες έφυγε στην αντεπίθεση και επιχείρησε να μπει στην περιοχή του Βοζίνια. Ο Μάρκο Αϊρόζα που τον καταδίωκε, προσπάθησε να τον σταματήσει σπρώχνοντάς τον ελαφρά, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να... αρχίζει το πέσιμό του εκτός περιοχής και να το ολοκληρώνει εντός.

Ο διαιτητής Αρτιόμ Κούτσιν ξεγελάστηκε από αυτήν την κίνηση και καταλόγισε πέναλτι, αποβάλλοντας τον αμυντικό από την Αγκόλα. Τόσο ο καταλογισμός παράβασης όσο και η αποβολή γι' αυτήν τη φάση εξαγρίωσαν τους Κύπριους, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Καζάκο διαιτητή.

Οι οπαδοί από τις κερκίδες του "Αντώνης Παπαδόπουλος" ακολούθησαν και με ρίψεις αντικειμένων οδήγησαν τον διαιτητή να αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι διεκόπη για περίπου 13 λεπτά, με τον Κούτσιν να επιστρέφει μόνο αφότου ηρέμησε η κατάσταση και να συνεχίζει κανονικά τον αγώνα.

Η εκτέλεση του πέναλτι έγινε στο 42' από τον Ράφαελ Χόλτσχαουζερ, ο οποίος έδωσε προβάδισμα 1-0 στους Αυστριακούς, με το πρώτο παιχνίδι στη Βιέννη να έχει λήξει 0-0.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ