EUROPA LEAGUE

Παντελίδης: "Από την πρώτη στιγμή δεν ήμασταν χαρούμενοι με την κλήρωση"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Παντελίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Παντελίδης εξήγησε τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση του Αστέρα με τη Χιμπέρνιαν στο Εδιμβούργο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου του Easter Road, ενόψει της αναμέτρησης το βράδυ της Πέμπτης (26/7, 21:45):

"Από την πρώτη στιγμή που βγήκε το ζευγάρι της κλήρωσης, στρέψαμε την προσοχή μας παραπάνω στην Χιμπέρνιαν γιατί πιστεύαμε πως αυτή θα ήταν η αντίπαλος που θα αντιμετωπίζαμε. Από την στιγμή που βγήκε η κλήρωση δεν ήμασταν χαρούμενοι, γιατί πιστεύαμε πως δεν ήταν εύκολη. Είδαμε βίντεο από τα παιχνίδια της, ενώ είχαμε και δικό μας άνθρωπο, ο οποίος παρακολούθησε αγώνες από κοντά. Μπορώ να πω πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα δυνατή.

Πρόκειται για μία ομάδα η οποία μέσα στο γήπεδο είναι πολύ επιθετική, βάζει πολλούς παίκτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πιέζει ενώ έχει και την βοήθεια του κόσμου της, όπως και του αγωνιστικού χώρου.

Αυτό της δίνει την ποιότητα προκειμένου να γίνει επικίνδυνη απέναντι μας στο γήπεδο της. Παίζει ρόλο πως εμείς έχουμε δώσει μόνο τρία φιλικά παιχνίδια και σίγουρα δεν είναι εύκολο η ομάδα μας να είναι απολύτως έτοιμη μόνο απ’ αυτά. Παρ’'όλα αυτά εμείς είμαστε όμως εδώ γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και τι μπορούμε να κάνουμε.

Για το αν ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι αποφασισμένος και κυνηγήσει τη νίκη ή την ισοπαλία:

"Νομίζω πολλές φορές δεν έχει να κάνει με το τι σκέφτεσαι πριν αρχίσει το παιχνίδι αλλά τι βλέπεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί να χρειαστεί να σκεφτούμε ότι αυτό είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Μπορεί να μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Νομίζω είναι μεγάλο ρίσκο να παίρνεις αποφάσεις πριν από το παιχνίδι, ειδικά όταν υπάρχει και επαναληπτικός".

Για το γεγονός πως ο προπονητής της Χιμπέρνιαν, Λένον είναι γνωστός στη Μ. Βρετανία:

"Ασφαλώς και το γνωρίζουμε αυτό και μας αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού που έχει η ομάδα του. Για εμάς το πιο σημαντικό δεν είναι ποια είναι η φήμη του προπονητή, κυρίως μας αρέσει η δουλειά που κάνει. Ο τρόπος που παίζει αυτή η ομάδα απαιτείται σεβασμός,

Photo credits: eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ