EUROPA LEAGUE

"Πάντα επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ στην έδρα του"

"Πάντα επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ στην έδρα του"

Ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο έκανε τις εκτιμήσεις του για το φετινό Europa League και τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ, Σλόβαν Λίμπερετς και Καραμπάχ.

Ως μία πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση χαρακτηρίζει το φετινό Europa League ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Πανταλέο Κορβίνο. Ο 67χρονος, βασικό στέλεχος της Φιορεντίνα αιτιολόγησε την άποψή του ως εξής αναφέροντας στις δηλώσεις του: "Υπάρχουν πολύ δυνατά κλαμπ που θα διαγωνιστούν για το τρόπαιο".

Μιλώντας για τον 10ο όμιλο στον οποίο η Φιορεντίνα μετέχει με τον ΠΑΟΚ, τη Σλόβαν Λίμπερετς και την Καραμπάκ, ο Κορβίνο σημείωσε: "Περιμένουμε και τις τρεις αντιπάλους με περιέργεια. Το να παίζεις με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας (σ.σ. στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων) είναι πάντα επικίνδυνο.

Από την άλλη, η Σλόβαν Λίμπερετς είναι μία καλά οργανωμένη ομάδα με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Είμαστε ιδιαίτερα περίεργοι να αντιμετωπίσουμε την ομάδα από το Αζερμπαίτζάν, καθώς το ταξίδι εκεί θα είναι κάπως περίπλοκο. Ανυπομονούμε να αρχίσουμε".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ