EUROPA LEAGUE

Πανό στο Βελοντρόμ για την ΑΕΚ

Supporters of Marseille light red flares prior to the Europa League semifinal first leg soccer match between Olympique Marseille and RB Salzburg in Marseille, France, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Supporters of Marseille light red flares prior to the Europa League semifinal first leg soccer match between Olympique Marseille and RB Salzburg in Marseille, France, Thursday, April 26, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Μετά τα επίσημα συγχαρητήρια της Μαρσείγ στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθαν και με πανό από τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας.

Η πρώτη ομάδα, μετά την Σεβίλλη, που έσπευσε επισήμως να συγχαρεί την ΑΕΚ για την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος, ήταν η Μαρσείγ. Αφενός λόγω των καλών σχέσεων ανάμεσα στις δυο ομάδες, αφετέρου λόγω των ελληνικών καταβολών του γραφείου Τύπου του γαλλικού συλλόγου.

Όμως χθες (26/4) τα συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, έδωσαν με το δικό τους τρόπο και οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσείγ. Στο πέταλο του Βελοντρόμ, για το ματς του Europa League με την Ζάλτσμπουργκ, υπήρξε ένα μεγάλο πανό που έγραφε "συγχαρητήρια πρωταθλήτρια ΑΕΚ".

AP Photo/Thibault Camus

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ