EUROPA LEAGUE

Παϊσάο: "Πολύ δυνατός από τη μέση και μπροστά ο Αστέρας"

Παϊσάο: "Πολύ δυνατός από τη μέση και μπροστά ο Αστέρας"

Ο επιθετικός της Σπάρτα Πράγας, Μάρκο Παϊσάο, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Ιστορίες για παρέες", με τους Νίκο Συριώδη και Βασίλη Τεμπέλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τον αντίπαλο της Σπάρτα στο Γιουρόπα Λιγκ, τον Αστέρα Τρίπολης:« Είναι μία δυνατή ελληνική ομάδα, που βρέθηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την προηγούμενη σεζόν. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη. Είναι οργανωμένη ομάδα που είναι πολύ δυνατή από τη μέση και μπροστά».

Για το ποιο θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για τον αγώνα της Πέμπτης:« Στόχος μας είναι η νίκη. Η Σπάρτα παίζει πάντα για τη νίκη. Ο Αστέρας είναι μία καλή και μεγάλη ομάδα, αλλά και η Σπάρτα είναι το ίδιο. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη με την είσοδο στους ομίλους, αλλά εμείς δε σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον Πορτογάλο που βρίσκεται στην Ελλάδα για να πάρει πληροφορίες για τον Αστέρα:« Ο Έλντερ Μπαρμπόζα είναι φίλος μου, αλλά ακόμα δεν έχουμε μιλήσει. Ίσως μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες. Πάντως και ο προπονητής έχει ανθρώπους στην Ελλάδα και θα τους ρωτήσει. Άλλωστε αυτή την εβδομάδα θα κορυφωθεί η προετοιμασία για τον Αστέρα».

Για το φαβορί του ομίλου:« Η Σάλκε είναι το φαβορί, αλλά όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ελπίζουν στην πρόκριση, όπως και η Σπάρτα. Η εμπειρία από τα προκριματικά ήταν σημαντική για εμάς. Πάντως, θα είναι ένα ανοιχτό γκρουπ».

Για το αν φοβάται κάτι από τον Αστέρα:« Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Είναι καλή ομάδα στην έδρα της, αλλά σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι όλα γίνονται».

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ