EUROPA LEAGUE

Πάει Αμβούργο ο Γκονσάλες αλλά παίζει με Ολυμπιακό

Πάει Αμβούργο ο Γκονσάλες αλλά παίζει με Ολυμπιακό

Ο 21χρονος Παραγουανός επιθετικός της Αρόουκα, Ουάλτερ Γκονσάλες, θα πωληθεί από την Ολίμπια στο Αμβούργο, ωστόσο αυτό θα γίνει μετά τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τα playoffs του Europa League.

Έρχεται Πειραιά, αγωνίζεται στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τα playoffs του Europa League, και στη συνέχεια πετά για Αμβούργο, προκειμένου να ενσωματωθεί στη γερμανική ομάδα, όπως υποστηρίζουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο 21χρονος Παραγουανός επιθετικός, Ουάλτερ Γκονσάλες, αγωνίστηκε στο πρώτο ματς της Αρόουκα με τον Ολυμπιακό, και θα κάνει το ίδιο και στη ρεβάνς του Φαλήρου. Αλλά, έχει δρομολογηθεί η πώλησή του από την Ολίμπια Ασουνσιόν (ομάδα στην οποία ανήκει κι από τον οποία αγωνίζεται ως δανεικός στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού) στο Αμβούργο.

"Οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Την εβδομάδα που έρχεται ο Ουάλτερ θα πάει στο Αμβούργο. Η Ολίμπια θα πάρει 1.400.000 ευρώ. Αλλά ο ποδοσφαιριστής θα μείνει μέχρι το τέλος του μηνός στην Πορτογαλία", υποστήριξε ο πρόεδρος της ομάδας από την Ασουνσιόν, Μάρκο Τροβάτο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ