EUROPA LEAGUE

Ουρκμεζγκίλ: "Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Μπεσίκτας"

Ουρκμεζγκίλ: "Μαχαιρώθηκαν οπαδοί της Μπεσίκτας"

Ο Γενικός Γραμματέας της Μπεσίκτας, Αχμέτ Ουρκμεζγκίλ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" μαχαιρώθηκαν οπαδοί της τουρκικής ομάδας.

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της Μπεσίκτας, Αχμέτ Ουρκμεζγκίλ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό " Radyospor'da".

Ο Τούρκος παράγοντας, αφού στάθηκε στη φιλία των προέδρων του Ολυμπιακού και της Μπεσίκτας, αποκάλυψε πως μετά το τέλος του αγώνα μαχαιρώθηκαν οπαδοί της τουρκικής ομάδας. Παρ' όλα αυτά, όπως τονίζει, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρόκειται να επηρεάσει τη φιλοξενία της Μπεσίκτας ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη.

"Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που όλα ήταν τόσο όμορφα μεταξύ των δύο ομάδων. Οι δύο πρόεδροι έχουν πολύ μεγάλη και καλή φιλία και έφαγαν μαζί. Όλα αυτά είναι ευχάριστα. Ωστόσο υπήρξε και ένα θλιβερό συμβάν. Μετά το ματς και έξω από το γήπεδο οπαδοί μας μαχαιρώθηκαν από αντίπαλους οπαδούς.

Εμείς μείναμε στην Ελλάδα μέχρις ότου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Εκτός από αυτό βέβαια το συμβάν δεν υπήρξε κάτι άλλο. Εμείς δεν έχουμε κανένα παράπονο από την φιλοξενία του Ολυμπιακού και της διοίκησής του και ελπίζουμε σε ένα καλό ματς στην έδρα μας. Εμείς θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Δεν θέλουμε μία άσχημη κίνηση ενός ανθρώπου να δημιουργήσει παραπάνω προβλήματα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ