EUROPA LEAGUE

Ουντότζι: "Όλοι θα παλέψουμε για την πρόκριση"

Ουντότζι: "Όλοι θα παλέψουμε για την πρόκριση"

O Σαλόζε Ουντότζι έδωσε ίσες πιθανότητες για πρόκριση σε ΠΑΟΚ και Ντίναμο Μινσκ, ωστόσο χαρακτήρισε σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη του παιχνιδιού την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ο Σαλότζε Ουντότζι είναι ένας παλιός γνώριμος των ελληνικός γηπέδων. Την Πέμπτη θα βρεθεί στην Τούμπα ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με την φανέλα της Ντιναμό Μινσκ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Νιγηριανός μίλησε στην εφημερίδα "Real News" για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα... φαβορί του ομίλου, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, στον οποίο αγωνίστηκε. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ και την "καυτή" Τούμπα": "Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλος του ΠΑΟΚ και η αλήθεια είναι ότι έχω γενικά καλές αναμνήσεις. Θυμάμαι τη νίκη στα πλέι οφ το 2012/13 με τον Ατρόμητο, όταν είχα πετύχει και γκολ, ως την καλύτερη στιγμή μου στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί, οι οποίοι έχουν το δικό τους παραδοσιακό τρόπο να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Αυτό που λέω στους συμπαίκτες μου είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, όπως κάθε άλλο αντίπαλο. Να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς να επηρεαστούμε από την κερκίδα".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχουν οι ομάδες του ομίλου: "Για μένα, όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Υπάρχει το μεγάλο όνομα που είναι η Φιορεντίνα, αλλά και αυτοί θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο. Θυμηθείτε τι έπαθε η Βραζιλία στο Μουντιάλ. Όλοι – και εμείς και ο ΠΑΟΚ και η Γκινγκάμπ – θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για την παρουσία του στην Ντιναμό Μινσκ: "Δεν έχει σημασία το όνομα της ομάδας που αγωνίζομαι, είτε είναι η Μπαρτσελόνα, είτε είναι ο ΠΑΟΚ, είτε η Ντιναμό Μινσκ. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά και η δουλειά μου είναι να σκοράρω".

Για την παρουσία του Άρη στη Γ΄ Εθνική: "Γνωρίζω πως πλέον θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και λυπάμαι για αυτό. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι πλέον μπίζνες. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, όμως έπρεπε να φροντίζει σωστά τα οικονομικά του. Αυτό δεν έγινε και έφτασε εδώ που έφτασε. Πάντως, έχω πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ