EUROPA LEAGUE

Ορλάντο Σα: "Ήταν πέναλτι, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να παίξει ποδόσφαιρο"

Ορλάντο Σα: "Ήταν πέναλτι, ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε να παίξει ποδόσφαιρο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Σταντάρ, Ορλάντο Σα, υποστήριξε ότι ήταν πέναλτι η φάση με τον Κουτρουμπή αλλά και ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε ποδόσφαιρο στη Λιέγη.

Με υποτιμητικά σχόλια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Πορτογάλος επιθετικός της Σταντάρ, Ορλάντο Σα, καθώς δήλωσε ότι οι "πράσινοι" αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, ότι ελπίζει να το κάνουν στο δεύτερο ματς στην Αθήνα, ενώ διατύπωσε την άποψη ότι το τράβηγμα του Κουτρουμπή στον ίδιο, από το οποίο προήλθε το 2-1, ήταν πέναλτι.

"Για μένα, αυτό το αποτέλεσμα αφήνει μια αίσθηση ήττας. Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Δεν υπήρχε παρά μόνο μια ομάδα, η οποία έπαιξε ποδόσφαιρο και ήθελε το ματς. Ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε στο να μας περιμένει και να κάνει λάθη.

Υπάρχει πέναλτι. Σπάνια έχω δει μια ομάδα να παίζει με αυτόν τον τρόπο. Αρνήθηκαν επίμονα το παιχνίδι. Ειλικρινά περίμενα κάτι άλλο, από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ελπίζω να είναι περισσότερο ποδοσφαιριστές στην Αθήνα. Είχαμε καλή αντίδραση μετά τα δύο πρώτα γκολ. Πιστέψαμε στο γκολ", υποστήριξε ο Πορτογάλος επιθετικός των "ρουζ".

Photo credits: Action images

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ