EUROPA LEAGUE

Ομαδικό "πυρ" κατά Φαν Χάαλ στα social media!

Ομαδικό "πυρ" κατά Φαν Χάαλ στα social media!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε αγνώριστη στο "Anfield" και μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ οι οπαδοί της απαίτησαν άμεσα την απόλυση του Λουίς Φαν Χάαλ. "Φαρμάκι" για τον Ολλανδό από Γκάρι Λίνεκερ και Σταν Κόλιμορ.

Η πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ιστορίας τους στο ματς Νο 195 ανέδειξε μεγάλη θριαμβεύτρια τη Λίβερπουλ, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απογοητεύει σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα (εξαίρεση ένα τέταρτο στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους) και να αισθάνεται "κολακευμένη" με την ήττα με 2-0 χάρη σε ένα ακόμα εξαιρετικό ματς που έκανε ο τερματοφύλακάς της, Νταβίντ Ντε Χέα.

Η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League θα κριθεί βέβαια στη ρεβάνς της 17ης Μαρτίου στο "Old Trafford", όμως το γεγονός αυτό ουδόλως απασχόλησε τους φίλους των "κόκκινων διαβόλων", που μετά το τέλος του αγώνα άσκησαν αμείλικτη κριτική στον Λουίς Φαν Χάαλ.

Όχι μόνο για την εμφάνιση της ομάδας γενικότερα αλλά και για αρκετές επιλογές του: όπως για παράδειγμα να "αχρηστεύσει" τον φορμαρισμένο Ράσφορντ βάζοντάς τον στα πλάγια, να κάνει αλλαγή τον Μάτα με τον Κάρικ που ήταν "εκτός τόπου και χρόνου" στο κέντρο της άμυνας προσφέροντας "δώρο" το δεύτερο γκολ της Λίβερπουλ, να επιμένει στον Φελαϊνί χωρίς να τον δικαιώνει και πολλες ακόμα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ομαδικό "πυρ" κατά Φαν Χάαλ στα social media!

Τα σχόλια στα social media ήταν μάλιστα αρκετά καυστικά: "Δεν ξανακάνω tweet μέχρι να φύγει ο Φαν Χάαλ", "ο Λουίς Φαν Χάαλ έπρεπε να είχε φύγει από τον Δεκέμβριο", "η χειρότερη εμφάνιση της Γιουνάιτεντ που έχω δει ποτέ, πρέπει να απολυθεί απόψε ο Φαν Χάαλ", "Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσε κάποιος να με κάνει να μισήσω το ποδόσφαιρο, το άθλημα που αγαπώ τόσο πολύ αλλά ο Λουίς Φαν Χάαλ τα κατάφερε", είναι μερικά από τα πλέον χαρακτηριστικά.

Φυσικά αρνητικά σχόλια για τον Φαν Χάαλ έγιναν και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο Νησί, με τους Γκάρι Λίνεκερ και Σταν Κόλιμορ να δείχνουν με το δάχτυλο τον Ολλανδό ως τον υπαίτιο για την παταγώδη αποτυχία.

"Ο Κλοπ μεταμορφώνει σταδιακά τη Λίβερπουλ σε ένα ενεργητικό και συμπαγές σύνολο, κάτι που ο Λουίς Χαν Χάαλ έχει αποτύχει να το κάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο Λίνεκερ, ενώ ο Κόλιμορ έγραψε:

Ομαδικό "πυρ" κατά Φαν Χάαλ στα social media!

"Ειλικρινά πιστεύω ότι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θα δέχονταν να φύγουν με σκορ 3-0 ή 4-0 εάν αυτό σήμαινε ότι θα έφευγε ο Λουίς Φαν Χάαλ. Αυτή η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία μεγάλωσα..."

Η διαδικτυακή επίθεση εις βάρος του Λουίς Φαν Χάαλ:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ