EUROPA LEAGUE

Όλα δείχνουν Χιμπέρνιαν για Αστέρα

Όλα δείχνουν Χιμπέρνιαν για Αστέρα

Η Χιμπέρνιαν συνέτριψε με 6-1 στο Εδιμβούργο τη Ρούναβικ κι αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικά απρόοπτο στα Νησιά Φερόε θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τις βαλίτσες του για Σκωτία θα πρέπει να ετοιμάσει ο Αστέρας, καθώς η Χιμπέρνιαν νίκησε 6-1 στο "Easter Road" του Εδιμβούργου τη Ρούναβικ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Έτσι, εάν δεν έλθουν τα πάνω-κάτω στη ρεβάνς του Τόφτιρ (19/7, 21:45) στα Νησιά Φερόε, η Χιμπέρνιαν θα είναι η αντίπαλος του Αστέρα στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Ο Ελβετός φορ, Φλοριάν Καμπέρι, άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι τρία λεπτά μετά την έναρξη του ματς. Ο ίδιος παίκτης διεύρυνε το προβάδισμα στο 21ο, ενώ ο Ο' Σο έκανε το 3-0 στο 29ο. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 4-0, το οποίο διαμόρφωσε ο Μάλαν στο 43ο.

Ο Καμπερί πέτυχε χατ-τρικ για το 5-0 στο 48ο, ενώ η Ρούναβικ μείωσε με τον Κνούντσεν στο 53ο. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Μπόιλ με γκολ στο 84ο λεπτό. Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 33', λόγω αποβολής του Χάνσεν.

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ: Μπογκντάν, Γουίτακερ, Στίβενσον, Χάνλον, ΜακΓκρέγκορ (60' Σουόνσον), Άμπροουζ, Σλίβκα, Μάλαν, Μπόιλ, Καμπέρι (51' Μάρεϊ), Ο' Σο (82' Μπάρτλεϊ).

ΡΟΥΝΑΒΙΚ: Τόμσεν, Τρόνταργκιογκβ Χάνσεν, Γιουστίνουσεν, Γιόχαν Ντάβιντσεν, Γιόενσεν (85' Λάνγκααρντ), Φρόντι Μπενιάμινσεν, Γιόγκβανσον-Χάνσεν, Φρεντέρικσμπεργκ (46' Γιαν Μπενιάμινσεν), Χάνσεν (40' Χάνσεν), Κνούντσεν, Όλσεν.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ