EUROPA LEAGUE

Οι... τρελές δηλώσεις του Τούντορ μετά απ' τον αποκλεισμό

Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Galatasaray's manager Igor Tudor reacts during an UEFA Europa League second qualifying round, soccer match against Ostersund, in Istanbul, Thursday, July 20, 2017. The match ended 1-1 draw, but Ostersund won 3-1 on aggregate. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Ίγκορ Τούντορ απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τη Γαλατάσαραϊ παρά τον αποκλεισμό στα προκριματικά του Europa League και έκανε λόγο για "τέλεια σεζόν".

Ο Ίγκορ Τούντορ τα... άκουσε από την εξέδρα των φίλων της Γαλατάσαραϊ μετά από τον αποκλεισμό των Τούρκων στα προκριματικά του Europa League από την Έστερσουντς.

Οι οπαδοί ζήτησαν την παραίτηση του Κροάτη προπονητή, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τους... δυσαρέστησε. "Χαίρομαι που ακούω 'παραιτήσου'. Οι φίλαθλοι δεν γνωρίζουν τους λόγους του αποτελέσματος και έχουν δίκιο σε αυτό. Ίσως να χαρείτε κι εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) εάν πω 'παραιτούμαι' εδώ. Στο τέλος, η Γαλατάσαραϊ αποκλείστηκε, ό,τι κι αν πούμε. Εδώ είμαστε άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Πήγαμε σε αυτό το παιχνίδι με παίκτες που δουλέψαμε μόλις επτά μέρες, θέλω να το καταλάβετε αυτό. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, αλλά δεν σημαίνει ότι θα παραιτηθώ".

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν φεύγει, πρόσθεσε ότι η σεζόν θα είναι... τέλεια για τον σύλλογο: "Πρώτα απ' όλα, θέλω να πω ότι λυπούμαστε για το αποτέλεσμα σήμερα. Απολογούμαι στους φιλάθλους. Σήμερα ήρθαν στο στάδιο για να μας υποστηρίξουν. Οι ποδοσφαιριστές είναι απίστευτα αναστατωμένοι. Ίσως αυτά τα λόγια να μην είναι σωστά αυτήν τη στιγμή, αλλά οι παίκτες μου έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν απόψε. Εάν αυτό το παιχνίδι διεξαγόταν έναν μήνα αργότερα, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό. Χτίζουμε μία νέα ομάδα και οι φίλαθλοι θα ενσωματωθούν σε αυτήν την προσπάθεια. Αυτή η σεζόν θα είναι τέλεια για εμάς".

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ