Οι συμβουλές του Μαντούρο στον Άγιαξ - Europa League - SPORT 24
EUROPA LEAGUE

Οι συμβουλές του Μαντούρο στον Άγιαξ

Μαντούρο

Οι συμβουλές του Μαντούρο στον Άγιαξ

Ο Χέντβιχες Μαντούρο γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ και την ατμόσφαιρα της Τόυμπας και προτρέπει τους παίκτες του Αγιαξ να σκοράρουν γρήγορα.

Ο Χέντβιχες Μαντούρο έδωσε, μέσω του ολλανδικού Τύπου, οδηγίες στους παίκτες του Άγιαξ για το τι πρέπει να κάνουν απόψε στην Τούμπα για να φύγουν από αυτή με την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

"Εφόσον υπάρχει sold out στην Τούμπα, αυτό σημαίνει πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα υποστηρίξουν θερμά την ομάδα τους. Το κοινό βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο και είναι ιδιαίτερα φανατικό. Αυτό μπορεί να είναι και λίγο εκφοβιστικό.

Το καλύτερο πράγματα που έχει να κάνει ο Άγιαξ είναι να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ, στην συνέχεια ο τυφώνας από τον θόρυβο του γηπέδου θα έχει ελαττωθεί."

SHARE:
ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

TV

TV

Κι αν πέθαινε ο Τσάντλερ; Ένα 'επεισόδιο' των Friends σκέτο κλάμα

Ένας μέγας φαν των Friends αποφάσισε να μετατρέψει την απορία του σε ένα απολαυστικά πετυχημένο επεισόδιο. Με έξτρα black humor όπως αρμόζει στον 'εκλιπόντα'.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ

Ο Έλληνας ηθοποιός που ήταν η φωνή του Χαχανούλη και του Σκουντούφλη

Η φωνή του Χαχανούλη και του Σκουντούφλη ανήκει σε έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς ηθοποιούς μας. Ποια παράσταση ανεβάζει αυτό τον καιρό (Vid)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24