EUROPA LEAGUE

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Europa League και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα στις 14 Δεκεμβρίου. Δείτε τους 16 πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού

Η φάση των ομίλων του Europa League 2015-2016 ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 32 ομάδες που συνεχίζουν στην διοργάνωση.

Είναι χωρισμένες σε ισχυρούς και ανίσχυρους. 16 στους ισχυρούς, από τις οποίες είναι οι 12 που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον κάθε όμιλο και οι 4 με την καλύτερη επίδοση από τις 8 που που τερμάτισαν στην 3η θέση των τον ομίλων του Champions League. 16 στους ανίσχυρους με τις 12 που τερμάτισαν στην 2η θέση κάθε ομίλου στο Europa League και οι 4 με την χειρότερη επίδοση από τις 3ες του Champions League.

Ο Ολυμπιακός είχε την δεύτερη καλύτερη επίδοση από τις 3ες του Champions League (πίσω από την Πόρτο), έτσι είναι στους ισχυρούς εν όψει της κλήρωσης που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 14:00.

Οι 16 ανίσχυροι λοιπόν είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League και ανάμεσά τους είναι η Μαρσέιγ που έχει προπονητή τον Μίτσελ, αλλά και η Φενέρμπαχτσε που έχει προπονητή τον Βίτορ Περέιρα.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο ματς εκτός έδρας στις 18 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο "Καραϊσκάκης".

Ισχυροί

Πόρτο (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός (Ελλάδα)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Μόλντε (Νορβηγία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Κρασνοντάρ (Ρωσία)

Νάπολι (Ιταλία)

Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Λάτσιο (Ιταλία)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Βασιλεία (Ελβετία)

Τότεναμ (Αγγλία)

Σάλκε (Γερμανία)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία)

Ανίσχυροι

Σεβίλλη (Ισπανία)

Βαλένθια (Ισπανία)

Γαλατάσαράι (Τουρκία)

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)

Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Σιόν (Ελβετία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Μίντιλαντ (Δανία)

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Σεντ-Ετιέν (Γαλλία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Φιορεντίνα (Ιταλία)

Άντερλεχτ (Βέλγιο)

Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)

Άουγκσμπουργκ (Γερμανία)

*σε κάθε λίστα από τις παραπάνω αναφέρονται πρώτα οι 4 ομάδες που προέρχονται από το Champions League και εν συνεχεία οι 12 από το Europa League

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ