EUROPA LEAGUE

Οι 15 πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ

Atletico's Antoine Griezmann reacts after the 1-1 draw in the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Atletico's Antoine Griezmann reacts after the 1-1 draw in the Champions League Group C soccer match between Chelsea and Atletico Madrid at Stamford Bridge stadium in London Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Οι όμιλοι του Europa League ολοκληρώθηκαν και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τους 32 που συνεχίζουν στην διοργάνωση, χωρισμένους σε ισχυρούς και αδύναμους. Δείτε τους 15 πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις 32 ομάδες που θα συνεχίσουν στην διοργάνωση, χωρισμένους σε ισχυρούς και αδύναμους.

Στους ισχυρούς είναι οι 12 σύλλογοι που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και οι 4 με τις καλύτερες επιδόσεις στο Champions League (3η θέση στον όμιλο). Στους αδύναμους είναι οι 12 σύλλογοι που τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου τους και οι 4 με τις χειρότερες επιδόσεις στο Champions League (από αυτές που τερμάτισαν επίσης στην 3η θέση φυσικά).

Η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας, η ΑΕΚ, θα είναι στους αδύναμους και οι πιθανοί αντίπαλοί της είναι 15, όλες οι ομάδες από τους ισχυρούς, εκτός της Μίλαν που ήταν μαζί της στον όμιλο.

Δεν μπορούν λοιπόν να κληρωθούν ως αντίπαλοι ομάδες που ήταν μαζί στον όμιλο και ομάδες απ' την ίδια χώρα, ενώ στους "16" δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός.

Η κλήρωση των "32" θα διεξαχθεί την Δευτέρα (11/12) στις 14:00, στη Νιόν της Ελβετίας, ενώ τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 22 Φεβρουαρίου (στις 23/2 η κλήρωση για τους "16").

ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ

Βιγιαρεάλ (Ισπανία)

Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία)

Μπράγκα (Πορτογαλία)

Μίλαν (Ιταλία)

Αταλάντα (Ιταλία)

Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)

Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)

Άρσεναλ (Αγγλία)

Ζάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Μπιλμπάο (Ισπανία)

Λάτσιο (Ιταλία)

Ζενίτ (Ρωσία)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)*

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)*

Λειψία (Γερμανία)*

Σπόρτινγκ (Πορτογαλία)*

ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ

Αστανά (Καζακστάν)

Παρτίζαν (Σερβία)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)

ΑΕΚ (Ελλάδα)

Λιόν (Γαλλία)

Κοπεγχάγη (Δανία)

Στεάουα (Ρουμανία)

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

Έστερσουντ (Σουηδία)

Νις (Γαλλία)

Σοθιεδάδ (Ισπανία)

Νάπολι (Ιταλία)*

Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)*

Σέλτικ (Σκωτία)*

Ντόρτμουντ (Γερμανία)*

*απ' το Champions League

AP Photo/Frank Augstein

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ