EUROPA LEAGUE

Οι οπαδοί της Ριέκα που αγνόησαν την απαγόρευση της UEFA

Οι οπαδοί της Ριέκα που αγνόησαν την απαγόρευση της UEFA

Σαράντα μέλη του συνδέσμου οπαδών της Ριέκα, Izagola, αγνόησαν την απαγόρευση μετακίνησης για την εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ και ταξίδεψαν στην Αθήνα. Η φωτογραφία στην Ομόνοια.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε από την UEFA απαγόρευση μετακίνησης οπαδών (Ελλήνων στην Κροατία και Κροατών στην Ελλάδα τόσο για τα ματς Ολυμπιακού - Ριέκα, ΑΕΚ - Ριέκα όσο και γι' αυτό των εθνικών Ελλάδας και Κροατίας), σαράντα οπαδοί της Ριέκα αγνόησαν την απόφαση αυτή.

Μέλη του συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της πρόσφατης αντιπάλου της ΑΕΚ, Izagola, μετέβησαν οδικώς στην Ιταλία κι από τη γειτονική χώρα αεροπορικώς στην Ελλάδα για το ματς με την Ένωση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Την Τετάρτη το απόγευμα (23/11) έφθασαν στην Αθήνα. Μάλιστα, δημοσίευσαν και ομαδική φωτογραφία με τη σημαία τους στην πλατεία Ομονοίας.

Όπως αναφέρει η "Novilist.hr", κατάφεραν και μπήκαν στο ΟΑΚΑ. Δεν κατάφεραν να κρύψουν τα συναισθήματά τους μετά το πρώτο γκολ του Γκόργκον, γρήγορα έγιναν αντιληπτοί και περικυκλώθηκαν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο, κανείς δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία τους.

Οι οπαδοί της Ριέκα που αγνόησαν την απαγόρευση της UEFA

Photo credits: Izagola.hr Facebook

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ