EUROPA LEAGUE

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Δείτε ποιοι διαιτητές σφυρίζουν τα ευρωπαϊκά ματς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για την τελευταία (6η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η φάση των ομίλων του Europa League φθάνει στο τέλος της με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη. Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές, οι οποίοι θα σφυρίξουν τα ματς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" δοκιμάζονται στη Λευκωσία από το ΑΠΟΕΛ και ο Ισπανός, Κάρλος ντελ Θέρο Γράντε, θα διευθύνει το ματς. Βοηθοί του είναι οι Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ και Ντιεγκο Μπαρμπέρο Σεβίγια. Επιπρόσθετοι είναι οι Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ και Ινιάκι Βικάντι Γκαρίδο. Τέταρτος ο Μιγκέλ Μαρτίνεθ.

Ο Άγγλος, Αντρέ Μάρινερ, θα ειναι ο διαιτητής της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λιμπερετς που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00.

Ο Μάρινερ έχει σφυρίξει σε παιχνίδια του ΠΑΟΚ εντός εδρας, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να έχει μια νίκη (επί της Ραπίντ Βιεννης με 2-1, το οποίο παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα λόγω επεισοδίων πριν την έναρξη) και μια ήττα (με 0-1 από την ΤΣΣΚΑ). Βοηθοί του Άγγλου ρέφερι θα είναι οι Σίμον Μπεκ, Χάρι Λέναρντ, επιπρόσθετοι οι Ρόμπερτ Μάντλεϊ, Κέβιν Φρεντ και 4ος ο Εντουαρτ Σμαρτ. Ο ίδιος ρέφερι έχει σφυρίξει και τρία ματς του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, την Γκαμπάλα και τον Άγιαξ.

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Θέλτα με το Λετονό, Άντρις Τρεϊμάνις, να είναι ο διαιτητής. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του, Χάραλντς Γκουντερμάνις και Αλεκσέις Σπασιονίκοβς. Τέταρτος διαιτητής ο Ράιμοντς Τάτρικς.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ