EUROPA LEAGUE

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αστάνα, αντίθετα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ υποδέχονται Σταντάρ Λιέγης και Καραμπάγκ, αντίστοιχα. Δείτε ποιοι διαιτητές σφυρίζουν τις ελληνικές ομάδες στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ισραηλινός, Όρελ Γκρίνφιλντ, θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Καζακστάν, με αντίπαλο την Αστάνα για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, ενώ βοηθοί του θα είναι η Ντάνι Κράσικοβ, Ρόι Χασάν, επιπρόσθετοι οι Λίραν Λιάνι και Γκι Μπέργκερ, ενώ τέταρτος διαιτητής ο Ντάβιντ Ελίας Μπίτον.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Καραμπάγκ και την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Σκωτσέζος, Τζον Μπίτον, με βοηθούς τους Ντάγκλας Πότερ και Άλασταϊρ Μάθερ, επιπρόσθετους βοηθούς τους Στίβεν ΜακΛιν και Ντόναλντ Ρόμπερτσον και τέταρτο τον Σον Καρ.

Σε ουκρανικά χέρια η διαιτησία της αναμέτρησης του "Απόστολος Νικολαΐδης" ανάμεσα Παναθηναϊκό και Σταντάρ Λιέγης. Διαιτητής ο Σέργκι Μπόικο, βοηθοί οι Ολεκσάντρ Κορνίκο και Βολόντμιρ Βολόντιν, επιπρόσθετοι οι Ανατόλι Αμπντούλα και ο Ανατόλι Ζαμτσένκο και τέταρτος ο Ίγκορ Αλιέχιν.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ