EUROPA LEAGUE

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Ο Αντρέ Μάρινερ από την Αγγλία, ο Σλάβκο Βίντσιτς από την Σλοβενία και Σερχί Μπόικο από την Ουκρανία ορίστηκαν στα παιχνίδια των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα.

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των αναμετρήσεων του Europa League και ορίστηκαν και οι άρχοντες των αγώνων για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Και στα τρία παιχνίδια υπάρχουν γνώριμες φυσιογνωμίες που έχουν σφυρίξει και στο παρελθόν ελληνικές ομάδες.

Δεν έχει κερδίσει με Μάρινερ ο Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΆΓΙΑΞ:
Διαιτητής: Andre Marriner (ENG)
Βοηθοί: Jake Collin (ENG), Adam Nunn (ENG)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Stuart Attwell (ENG), Kevin Friend (ENG)
Τέταρτος διαιτητής: Constantine Hatzidakis (ENG)

Ο Άγγλος Αντρέ Μάρινερ είναι γεννημένος την 1 Ιανουαρίου 1971 και έχει αρκετή εμπειρία από Ευρωπαϊκά παιχνίδια καθώς έχει σφυρίξει σε 37 ματς. Ο Άγγλος έχει βρεθεί στο διάβα του Παναθηναϊκού άλλες δυο φορές καθώς σφύριξε τους πράσινους πέρυσι στο έκτος έδρας ματς με την Γκαμπάλα (0-0) ενώ είχε διαιτητεύσει και την αναμέτρηση με την Οντένσε στο ΟΑΚΑ το 2011-12. Ένα ματς όπου το τριφύλλι είχε γνωρίσει την ήττα με 4-3.

Επίσης έχει σφυρίξει και σε δυο ματς τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στα ΠΑΟΚ-Ραπίντ Βιέννης 2-1 (2012-13) και ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-1 (2010-11).

Ο διαιτητής του Αρούκα-Ολυμπιακός στον δρόμο του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ:
Διαιτητής: Slavko Vinčić (SVN)
Βοηθοί: Bojan Ul (SVN), Tomaž Klančnik (SVN)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Roberto Ponis (SVN), Nejc Kajtazovic (SVN)
Τέταρτος διαιτητής: Andraž Kovacic (SVN)

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σλάβκο Βίντσιτς από την Σλοβενία ο οποίος είναι γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1979 θα είναι ο άρχων της αναμέτρησης στο ΠΑΟΚ-Φιορεντίνα. Και αυτός έχει εμπειρία με 40 διεθνή παιχνίδια στα πόδια του ενώ σχετικά πρόσφατα βρέθηκε στο διάβα ελληνικής ομάδας. Ο Βίντσιτς είχε σφυρίξει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρούκα με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν με 1-0.

Από την Ουκρανία ο ρέφερι του Γιουνγκ Μπόις-Ολυμπιακός

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Διαιτητής: Serhiy Boiko (UKR)
Βοηθοί: Oleksandr Korniyko (UKR), Igor Al'okhin (UKR)
Επιπρόσθετοι βοηθοί: Anatoliy Abdula (UKR), Anatolii Zhabchenko (UKR)
Τέταρτος διαιτητής: Andrii Skrypka (UKR)

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στο Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις στο Βέλγιο ορίστηκε επίσης ένας έμπειρος ρέφερι με 37 παιχνίδια στα πόδια του. Ο λόγος για τον Ουκρανό Σερχί Μπόικο που έχει γεννηθεί στις 30 Ιουνίου 1977.

Και ο 39χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει στο παρελθόν παιχνίδια ελληνικών ομάδων καθώς ήταν στο Ελλάδα-Φιλανδία 0-1 για τα προκριματικά του EURO 2016 ενώ είχε σφυρίξει και την αναμέτρηση ανάμεσα στο ΠΑΟΚ και την Ζίμπρου το 2014-15 με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 4-0.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ