EUROPA LEAGUE

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στα ματς του Europa League

Οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στα ματς του Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των αναμετρήσεων για τα παιχνίδια που θα δώσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο πλαίσιο των play offs του Europa League.

Έγιναν γνωστοί οι διαιτητές των αναμετρήσεων των παιχνιδιών του Europa League που θα διεξαχθούν την Πέμπτη (18/8) μεταξύ των οποίων και οι αναμετρήσεις των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Ο πιο γνωστός ορίστηκε στην αναμέτρηση του τριφυλλιού και είναι ο Ούγγρος Ιστβάν Βαντ ενώ την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Ισραηλινός Λίραν Λιάνι και το ματς του Ολυμπιακού με την Αρούκα ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς.

Ο Λιάνι από το Ισραήλ σφυρίζει τον ΠΑΟΚ

Ντίναμο Τιφλίδας-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Liran Liany (ISR)
Βοηθοί Διαιτητή: David Elias Biton (ISR), Nissan Davidy (ISR)
Τέταρτος: Menashe Masiah (ISR)

Ο Λίραν Λιάνι έχει γεννηθεί στις 24/05/1977 και είναι 39 χρονών ενώ κατέχει το σήμα της FIFA από το 2010 και έχει σφυρίξει μέχρι στιγμής σε 48 διεθνή παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά και το Αστέρας-Σάλκε 0-4 στην Τρίπολη στα πλαίσια των ομίλων του Europa League όπου συμμετείχαν οι Αρκάδες τη σεζόν 2014-15. Φέτος έχει διεύθυνε το Κοπεγχάγη- Άστρα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο γνώριμος Ιστβάν Βαντ στον δρόμο του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι
Διαιτητής: Istvan Vad (HUN)
Βοηθοί Διαιτητή: Istvan Albert (HUN), Peter Berettyan (HUN)
Τέταρτος: Zsolt Szabo (HUN)

Ο Ίστβαν Βαντ είναι γουρλής για τις ελληνικές ομάδες και δη για τον Παναθηναϊκό καθώς έχει σφυρίξει και την αναμέτρηση με την Μίντιλαντ πριν από δυο χρόνια στην Λεωφόρο όταν οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με 4-1 των Δανών ενώ και φέτος κόντρα στο τριφύλλι θα βρεθεί και πάλι ομάδα από τη Δανία. Ο Βαντ είναι 37 ετών αλλά αρκετά έμπειρος διαιτητής καθώς διευθύνει παιχνίδια από το 1995 ενώ έχει το σήμα της FIFA από το 2007 και έχει διευθύνει 79 διεθνή παιχνίδια. Πλην της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μίντιλαντ είχε επίσης σφυρίξει και το ματς της Μέταλιστ με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας με τους "ερυθρόλευκους" να επικρατούν 0-1.

Ο Σλοβένος Βίντσιτς στην Πορτογαλία

Αρούκα-Ολυμπιακός
Διαιτητής: Slavko Vincic (SVN)
Βοηθοί Διαιτητή: Bojan Ul (SVN), Andraz Kovacic (SVN)
Τέταρτος: Roberto Ponis (SVN)

Ο Σλοβένος Σλάβκο Βίντσιτς ο οποίος είναι 37 χρονών (σ.σ. γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1979) ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρούκα στην Πορτογαλία. Ο νεαρός ρέφερι έχει το σήμα της FIFA από το 2010 και έχει σφυρίξει σε 38 διεθνή παιχνίδια έως σήμερα. Δεν έχει σφυρίξει ακόμα κάποιο παιχνίδι ελληνικής ομάδας πέρα από το Ελλάδα-Ισλανδία 0-1 U17. Φέτος ήταν διαιτητής στο Ρόζενμποργκ - ΑΠΟΕΛ 2-1...

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ