EUROPA LEAGUE

Οι διαιτητές που σφυρίζουν τις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων

Οι διαιτητές που σφυρίζουν τις ρεβάνς των ελληνικών ομάδων

Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στις ρεβάνς με Αρόουκα, Μπρόντμπι και Ντινάμο Τιφλίδας στα πλέι οφ του Europa League.

Η UEFA έκανε γνωστούς τους διαιτητές που σφυρίζουν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στις ρεβάνς με Αρόουκα, Μπρόντμπι και Ντινάμο Τιφλίδας στα πλέι οφ του Europa League, με την ελπίδα να περάσουν και οι τρεις ομάδες μας στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο Φάληρο, ο Αλεξέι Έσκοφ θα διευθύνει το ματς Ολυμπιακός - Αρόουκα (1-0 υπέρ των Πειραιωτών το πρώτο ματς). Ο 37χρονος Ρώσος ρέφερι είναι διεθνής την τελευταία πενταετία, ενώ προηγουμένως και μέχρι το 2003 ήταν ποδοσφαιριστής. Έχει σφυρίξει δυο ματς ελληνικών ομάδων στο παρελθόν. Στις 25 Ιουλίου του 2013 στο Λίνφιλντ - Skoda Ξάνθη 1-2 και στις 22 Οκτωβρίου του 2015 στο ΑΠΟΕΛ - Αστέρας 2-1. Φέτος, ήταν διαιτητής στο Γκαμπάλα - Λιλ 1-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Από 'κει και πέρα, ο Όλιβερ Ντράχτα θα διευθύνει τη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι στη Δανία, με τους "πράσινους" να καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-0 από το πρώτο ματς στη Λεωφόρο. Ο 39χρονος Αυστριακός είχε διευθύνει τη νίκη του Αστέρα επί του ΑΠΟΕΛ στην Τρίπολη (2-0). Να πούμε πως είναι διεθνής από το 2010 και φέτος ήταν διαιτητής στο Βοϊβοντίνα - Ντινάμο Μινσκ 1-1 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Τέλος, στο ΠΑΟΚ - Ντινάμο Τιφλίδας στην Τούμπα, όπου ο "Δικέφαλος" έχει το υπέρ του 3-0 από το πρώτο παιχνίδι, ο ρέφερι θα είναι από την Αυστρία. Ο λόγος για τον 34χρονο, Χάραλντ Λέχνερ, ο οποίος στις 11 Δεκεμβρίου του 2014 είχε διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκός - Εστορίλ 1-1 στη Λεωφόρο για τους ομίλους του Europa League.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ