loading...
 

Ο Νορβηγός Χάγκεν στην Τούμπα

Διαβάστε για την καριέρα του 38χρονου ρέφερι που θα σφυρίξει στην κρίσιμη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε

Τομ Χάραλντ Χάγκεν

Ο Νορβηγός Χάγκεν στην Τούμπα

Ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν θα είναι ο διαιτητής της ρεβάνς στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ουντινέζε. Δάσκαλος στο επάγγελμα ο 34χρονος ρέφερι είναι διαιτητής FIFA από το 2009.

 

Άρχισε την καριέρα του το 1994 και έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος το 2006, μετά από 50 ματς στη δεύτερη κατηγορία.

 

Το 2010 διηύθυνε τον τελικό του νορβηγικού Κυπέλλου μεταξύ της Στρόμγκοσετ και της Φόλο.

 

Έχει σφυρίξει σε αγώνες του Europa League και των προκριματικών του EURO 2012 και στις 19 Οκτωβρίου του 2011 ειχε την πρώτη εμπειρία του από Τσάμπιονς Λιγκ στον αγώνα Μίλαν-Μπάτε Μπορίσοφ.

 

Στις 22 Νοεμβρίου σφύριξε το δεύτερο αγώνα του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μεταξύ της Βασιλείας και της Οτελούλ Γκαλάτι. Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε ότι ο Χάγκεν θα είναι ένας από τους τέταρτους διαιτητές στα τελικά του EURO 2012 στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Δάνειο στον ΠΑΟ μέσω Μαρινάκη

Ο Κώστας Καίσαρης γράφει για το αυτονόητο: Για το πόσο ανάγκη έχει ο Ολυμπιακός έναν ισχυρό Παναθηναϊκό. Σε σημείο που να έτρεχε να του εξασφαλίσει το δάνειο.

ΙΣΠΑΝΙΑ | COPA DEL REY

Αντιμοναρχικοί για την κούπα του…βασιλιά!

Μπαρτσελόνα και Αθλέτικ θα συναντηθούν για όγδοη φορά σε τελικό Κυπέλλου. Διαβάστε στο Sport24.gr την ιστορία των βασκο-καταλανικών αναμετρήσεων, από τη στέψη του Αλφόνσο το 1902 μέχρι τον πρώτο τίτλο της Pep Team το 2009 (φωτογραφίες, videos)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Νέα αναβολή για Μέλμπεργκ και Ιμπαγάσα

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ ζήτησε νέα παράταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό. Την ερχόμενη Τετάρτη θα έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Ιμπαγάσα. Όλες οι εξελίξεις στο Sport24.gr

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 | ΜΟΝΑΚΟ

Ελεγχόμενη έκρηξη στο Γκραντ Πρι του Μονακό

Ένα περίεργο δέμα έκανε την εμφάνιση του στο Γκραντ Πρι του Μονακό με τους πυροτεχνουργούς να πραγματοποιούν ελεγχόμενη έκρηξη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Αναβλήθηκε το ραντεβού Βγενόπουλου, Αλαφούζου

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ματαίωσαν το ραντεβού ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Ανδρέα Βγενόπουλο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Πήγε και για δεύτερο Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός

Το όνομα του αδερφού του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Οδυσσέα, έπεσε στο τραπέζι την ώρα που έκλεινε η μεταγραφή του νεαρού άσου της Ξάνθης.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή