EUROPA LEAGUE

Ο ΑΠΟΕΛ τιμάει τον ρεπόρτερ που τον έστειλε στους ομίλους του Europa!

Ο ΑΠΟΕΛ τιμάει τον ρεπόρτερ που τον έστειλε στους ομίλους του Europa!

Ο Έμετ Μαλόουν έστειλε τον ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Europa League αντί της τιμωρημένης Φενέρμπαχτσε και η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τον τιμήσει. "Χαμός" στο Twitter με οπαδούς να τον αποθεώνουν και να του προσφέρουν μέχρι και... χαλούμι για να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους! Διαβάστε το story.

O Iρλανδός δημοσιογράφος Έμετ Μαλόουν ήταν ο άνθρωπος από τον οποίο ζήτησε η UEFA την Παρασκευή (30/8) να τραβήξει από την κληρωτίδα το μπαλάκι με την ομάδα που θα έπαιρνε τη θέση της τιμωρημένης Φενέρ στους ομίλους του Europa League, και από τις 30 που είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης "ψάρεψε" τον ΑΠΟΕΛ!

Φυσικά τέτοιο δώρο δεν θα μπορούσε να μείνει χωρίς "απάντηση" από την ομάδα της Λευκωσίας, με τη διοίκηση να ανακοινώνει πως ο Ιρλανδός δημοσιογράφος μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε ματς του ΑΠΟΕΛ στο φετινό Europa League, με όλα τα έξοδα που θα κάνει να καλύπτονται από τον σύλλογο!

Δεν είναι όμως μόνο η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ που αποφάσισε να πει "ευχαριστώ" με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο στον Μαλόουν, καθώς την ευγνωμοσύνη τους εξέφρασαν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας στέλνοντάς του μηνύματα αγάπης και λατρείας μέσω Twitter , στα οποία μάλιστα φρόντισε να κάνει retweet.

Διαβάστε ορισμένα χαρακτηριστικά μηνύματα προς τον άνθρωπο που έβγαλε τον ΑΠΟΕΛ στην Ευρωπη:

"Κύριε Μαλόουν, ευχαριστούμε πολύ για την κλήρωση σήμερα. Ο Θεός να σε ευλογεί: Χαιρετισμούς από την Κύπρο και τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ".

"Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ. ΑΠΟΕΛ"

"Σε ευχαριστούμε Έμετ Μαλόουν. Πότε έρχεσαι στην Κύπρο; Θα θέλαμε πολύ να σε βγάλουμε έξω".

"Αγαπητέ Έμετ Μαλόουν! Δεν σε ξέρω αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω! Έκανες πάνω από 20.000 ανθρωπους σήμερα χαρούμενους! Μόνο ΑΠΟΕΛ"!

"Απόψε ανοίγω μία ιρλανδική παμπ που ονομάζεται "Malone's" για να τιμήσω τον σπουδαίο Έμετ Μαλόουν".

"Κύριε Έμετ ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένας τεράστιος σεβασμός από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ".

"Κύριε, έχετε ιδέα πόσος κόσμος θα ήθελε να σας σφίξει το χέρι, να σας κεράσει μία μπύρα ή αν θέλετε να σας στείλει σπίτι τυρί χαλούμι;"

Σημειώνεται πως ο Έμετ Μαλόουν δεν έμεινε ασυγκίνητος από όλα αυτά τα μηνύματα των φίλων του ΑΠΟΕΛ και αφού τα αναδημοσίευσε στη σελίδα του στο Twitter, φρόντισε να τους ευχαριστήσει δημόσια.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ