EUROPA LEAGUE

Ο τουρκικός Τύπος για το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει ότι η Μπεσίκτας έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ενώ αποθεώνει τον σκόρερ των "μαύρων αετών", Βενσάν Αμπουμπακάρ.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπεσίκτας, την Πέμπτη το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τους "16" του Europa League και ο Τύπος της γειτονικής χώρας θεωρεί ότι αυτό το αποτέλεσμα δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στους "μαύρους αετούς".

Οι τουρκικές ιστοσελίδες αποθεώνουν τον σκόρερ των "μαύρων αετών", Βενσάν Αμπουμπακάρ, με τη "Fotomac" να του αποδίδει το χαρακτηρισμό: "Βασιλιάς".

FANATIK: Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ

Η "Fanatik" στέκεται στη διαφορά της εικόνας των δύο ομάδων σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο ( "η Μπεσίκτας κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο") και διαπιστώνει "την αδυναμία των μαύρων αετών να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που είχαν, αν και η ισοπαλία δίνει το αβαντάζ για τη ρεβάνς της "Vodafone Arena".

Ο τουρκικός Τύπος για το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

SABAH: "ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ"

"Σημαντικό πλεονέκτημα για την Μπεσίκτας μετά το 1-1 στην Ελλάδα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό", διαπιστώνει η "Sabah" στον τίτλο της με την ανασκόπηση της αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" για το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο των "16" του Europa League.

Ο τουρκικός Τύπος για το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

VATAN: ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

"Η Μπεσίκτας θα διεκδικήσει στη "Vodafone Arena" την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, έχοντας το πλεονέκτημα από την ισοπαλία, απέναντι στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα", διαπιστώνει η "Vatan".

ΗURRIYET: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ

Η αθλητική έκδοση της "hurriyet" στέκεται στο "φανταστικό γκολ" της ισοφάρισης για την Μπεσίκτας από τον Βενσάν Αμπουμπακάρ. Επιπλέον γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο "πιο οργανωμένο παιχνίδι του δευτέρου ημιχρόνου χάρη στον Εζιακούπ και το λάθος του Νικόλα Λεάλι".

Ο τουρκικός Τύπος για το Ολυμπιακός - Μπεσίκτας

FOTOMAC: ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ

Τον σκόρερ των "μαύρων αετών" στο "Γ. Καραϊσκάκης", Βενσάν Αμπουμπακάρ, αποθεώνει και η "Fotomac". Συγκεκριμένα του αποδίδει το χαρακτηρισμό "βασιλιάς". "Πιστεύω στο μυστικό της επιτυχίας μου και διατηρώ την αυτοπεποίθησή μου υψηλή", υποστήριξε με δηλώσεις του ο Αφρικανός φορ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ