EUROPA LEAGUE

Ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ  / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / BESIKTAS - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τουρκικός Τύπος αποθεώνει τους παίκτες της Μπεσίκτας για τη νίκη (4-1) επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League, ασκώντας κριτική στον Αμπουμπακάρ για την αποβολή και την ατομική... αποχώρηση.

Η μοναδική εκπρόσωπος της Τουρκίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Μπεσίκτας, συνεχίζει στα προημιτελικά του Europa League καθώς νίκησε με 4-1 τον Ολυμπιακό στη "Vodafone Arena".

Ο τουρκικός Τύπος αποθεώνει τους παίκτες των "μαύρων αετών" για την "ιστορία που έγραψαν" απέναντι στον "ελληνικό γίγαντα", πλην του Βενσάν Αμπουμπακάρ, ο οποίος όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα έφυγε χωρίς να περιμένει το λεωφορείο της ομάδας. Λογοπαίγνιο με τα ονόματα των σκόρερς από τη "Fanatik".

FANATIK: A(BOUBAKAR) B(ABEL) C(ENK) TOSUN

Η "Fanatik" επιλέγει μέσα από το twitter να χρησιμοποιήσει τα τρία πρώτα γράμματα της τουρκικής αλφαβήτου, γράμματα από τα οποία ξεκινούν τα ονόματα των τριών σκόρερς της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Α για τον Αμπουμπακάρ, Β για τον Μπάμπελ και C για τον Τζενκ Τοσούν. Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η ανασκόπηση του ματς τιτλοφορείται ως εξής: "O αετός "πέταξε" στο τέλος".

Ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

FOTOMAC: ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

"Η Μπεσίκτας προκρίθηκε. Οι "ασπρόμαυροι" νίκησαν με 4-1 τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-1 και πέρασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Fotomac".

Ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

SABAH: Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ "ΠΕΤΑΕΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

Η "Sabah" κάνει λόγο για "πτήση" της Μπεσίκτας προς τους... τελικούς του Europa League, κάνει ιδιαίτερη μνεία και στο συρτάκι με το οποίο πανηγυρίστηκε το τέταρτο γκολ της Μπεσίκτας από τον Τζενκ Τοσούν.

Ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

VATAN: "Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡ"

Η "Vatan" στέκεται ότι η μόνη εκπρόσωπος της Τουρκίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Μπεσίκτας, νίκησε με 4-1 τον "ελληνικό γίγαντα" - όπως αποκαλεί τον Ολυμπιακό - και έχει ως ξεχωριστή ανάρτηση την ατομική αναχώρηση του Βενσάν Αμπουμπακάρ από τη "Vodafone Arena" μετά την αποβολή του, χωρίς δηλαδή να περιμένει το λεωφορείο της ομάδας.

Ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

HURRIYET: Η ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πρώτο θέμα είναι στη γειτονική χώρα, στη "Hurriyet", είναι η πρόκριση της Μπεσίκτας επί του Ολυμπιακού μετά τη νίκη (4-1) των "μαύρων αετών" επί των "ερυθρολεύκων". Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ηλεκτρονική της έκδοση: "Η Μπεσίκτας έγραψε ιστορία".

Ο τουρκικός Τύπος για το Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ