EUROPA LEAGUE

Ο Περέιρα είδε το ματς από το ξενοδοχείο

Ο Περέιρα είδε το ματς από το ξενοδοχείο
INTIME SPORTS

Ο τιμωρημένος Βίτορ Περέιρα δεν παρακολούθησε το ματς του Περιστερίου από το γήπεδο, αλλά από το ξενοδοχείο. Η εξήγηση που έδωσε ο βοηθός του, ο οποίος δεν δέχτηκε ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, ήταν τιμωρημένος για τη συμπεριφορά του στο ματς τη Σαχτάρ και δεν είχε το δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Φενέρ, όμως, δεν έδωσε καν το παρών στο γήπεδο του Περιστερίου, παρακολουθώντας το παιχνίδι από το ξενοδοχείο.

Όταν ο βοηθός του, Φελίπε Αλμέιντα, ρωτήθηκε για την απόφαση του Περέιρα, απάντησε: "Ήθελε να ήταν εδώ. Εδώ και μια εβδομάδα δουλέψαμε όλοι μαζί στην Τουρκία για αυτό το ματς. Πίστεψε στην ομάδα και στους τεχνικούς. Για αυτό δεν έδωσε το παρών στο γήπεδο. Σημασία έχει ότι τα τεχνικά μαθήματα εφαρμόστηκαν και έτσι κερδίσαμε".

Ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου έπλεξε το εγκώμιο του Ατρόμητου: "Παίξαμε με μια οργανωμένη ομάδα. Η νίκη ήταν δύσκολη και πιστεύουμε ότι η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι περιμέναμε. Παίξαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, που ήξερε πολύ σωστά πώς να κινηθεί".

Στη συνέντευξη Τύπου, οι Τούρκοι αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των Ελλήνων δημοσιογράφων και αποχώρησαν αμέσως. Φαίνεται ήξεραν καλά πως θα κληθούν να σχολιάσουν τις αποφάσεις των διαιτητών.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ