EUROPA LEAGUE

Ο Όλιβερ σφυρίζει στο Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

Ο Όλιβερ σφυρίζει στο Μπεσίκτας - Ολυμπιακός

Γνωστοποιήθηκε ο "εκλεκτός" της UEFA που θα διευθύνει τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας και είναι ο Άγγλος, Μάικλ Όλιβερ.

Έγινε γνωστός ο "εκλεκτός" της UEFA που θα διευθύνει τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τον Ολυμπιακό για την φάση των "32" του Europa League.

Πρόκειται για τον Άγγλο Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος να πούμε πως εκνεύρισε τον Ζοζέ Μουρίνιο στο ματς της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας, αποβάλλοντας τον Άντερ Ερέρα.

Ο Όλιβερ δεν έχει σφυρίξει ποτέ ματς του Ολυμπιακού, αλλά δεν είναι... γουρλής για τις ελληνικές ομάδες. Έχει διευθύνει το Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης 1-2 για τα προκριματικά του Champions League (2014-2015),το Σπάρτα Πράγας - Αστέρας 1-0 για το Europa League (2015-2016) και τον ΠΑΟΚ - Αλκμααρ 2-2 για τους ομίλους του Europa League (2013-2014).

Βοηθοί του θα είναι οι Στίβεν Τσάιλντ και Στούαρτ Μπερτ, ενώ επιπρόσθετοι βοηθοί θα είναι οι Τζόναθαν Μος και Κρεγκ Πόουσον. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ίαν Χάσιν. Όλοι προέρχονται από την Αγγλία.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ