EUROPA LEAGUE

Ο διαιτητής στο Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός

Ο διαιτητής στο Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός

Ο Άγγλος διαιτητής, Αντρέ Μάρινερ, θα διαιτητεύσει το παιχνίδι Γκαμπάλα - Παναθηναϊκός την επόμενη εβδομάδα στο Μπακού.

Ο Άγγλος διαιτητής Αντρέ Μάρινερ, γεννημένος το 1971, θα σφυρίξει το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Γκαμπάλα, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, την επόμενη Πέμπτη 20 Αυγούστου. Όπως αναφέρουν τα αζέρικα ΜΜΕ, ο Άγγλος ρέφερι επελέγη από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA για το ματς.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σίμον Μπένετ και Λι Μπετς και τέταρτος ο Ρόμπερτ Μάντλι.

Ο ρέφερι από την Αγγλία έχει βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού και στο παρελθόν καθώς είχε διευθύνει την αναμέτρηση με την Οντένσε εντός έδρας με το τριφύλλι να γνωρίζει την ήττα με 3-4. Σε ότι αφορά ελληνικές ομάδες έχει σφυρίξει και δυο παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Ατομικό για τέσσερις

Στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Πέμπτη (13/8) το απόγευμα οι πράσινοι γυμνάστηκαν κανονικά παρά το φιλικό της Τετάρτης και υπήρξαν και πάλι τέσσερις απουσίες καθώς μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Εσιέν, Τελάντερ και Μπούρμπος ενώ ο Κότσαρης έκανε θεραπεία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Οι ποδοσφαιριστές έκαναν προθέρμανση και στη συνέχεια ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με πάσες κατοχής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εσιέν, Τελάντερ, Μπούρμπος ενώ ο Κότσαρης έκανε θεραπεία. Την Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 10 το πρωί".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ