EUROPA LEAGUE

Ντουρμάζ: "Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για το νταμπλ"

Ντουρμάζ: "Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για το νταμπλ"
INTIME SPORTS

Οι Τζίμι Ντουρμάζ και Κώστας Φορτούνης, έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Ντνίπρο και τον αποκλεισμό των Πειραιωτών από την επόμενη φάση του Europa League.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League. Οι Τζίμι Ντουρμάζ και Κώστας Φορτούνης, έκαναν δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα με την Ντνίπρο στο Φάληρο, όπου οι Πειραιώτες έφεραν 2-2 με τους Ουκρανούς.

Ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ, ανέφερε αρχικά: "Ήταν μεγάλη πρόκληση μετά το αποτέλεσμα που φέραμε στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να προκριθούμε. Ξεκινήσαμε καλά, όπως συνηθίζουμε, στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά δεν κάναμε αυτά που είχαμε προετοιμάσει. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ και όλα τελείωσαν".

Για την εικόνα της ομάδας του μετά την ισοφάριση, είπε: "Προσπαθήσαμε, δεν είναι ότι δεν προσπαθήσαμε. Γνωρίζαμε όμως, ότι έπρεπε να βάλουμε τέσσερα γκολ για να προκριθούμε και ότι αυτό ήταν δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με πίστη, ότι θα τα καταφέρουμε, όμως ήρθε η κόκκινη κάρτα και έγινε ακόμα πιο δύσκολο".

Για το αν υπάρχει κούραση, σχολίασε: "Όχι, παίζουμε στον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα παίζουμε πολλά παιχνίδια σε πολλές διοργανώσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πλέον, μπορούμε μόνο να μιλήσουμε για το πόσο το θέλαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, γιατί συνεχίζουμε σε δύο διοργανώσεις, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θέλουμε να τις κατακτήσουμε. Το μόνο που μένει είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε".

Για τη μάχη του νταμπλ, τόνισε: "Φυσικά μπορούμε. Έχουμε την ποιότητα και την ικανότητα για κάτι τέτοιο. Θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να το καταφέρουμε".

Φορτούνης: "Μας έκοψε τα πόδια και τον ρυθμό το γκολ"

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος είπε: "Μας έκοψε τα πόδια και τον ρυθμό το γκολ. Ξεκινήσαμε δυνατά, όμως έπεσε ο ρυθμός μας. Είχαμε την ευκαιρία να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ντνίπρο είναι καλή στις στημένες φάσεις. Πλέον, έχουμε το πρωτάθλημα και Κύπελλο μπροστά μας και θέλουμε να τα κατακτήσουμε και τα δύο".

Για την αναβολή στο πρωτάθλημα, σχολίασε: "Πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά, είδαμε εικόνες ντροπής στη Λεωφόρο".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ