EUROPA LEAGUE

Ντόντο: "Οι Έλληνες δείχνουν ασέβεια"

Ντόντο: "Οι Έλληνες δείχνουν ασέβεια"

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γκαμπάλα, Ντόντο, καυτηρίασε τις ανησυχίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει φιλήσυχους κατοίκους.

Επί καθημερινής βάσης τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα ασχολούνται με την υποδοχή που θα συναντήσει ο Παναθηναϊκός στο Αζερμπαϊτζάν για το πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα, κάτι που απ' ότι φαίνεται έχει ενοχλήσει τους Αζέρους.

Εκ μέρους τους απάντησε έναν Βραζιλιάνος, ο επιθετικός της Γκαμπάλα, Ντόντο. Ο 27χρονος στράικερ χαρακτήρισε ασέβεια τη συμπεριφορά των Ελλήνων και τόνισε ότι δεν πρόκειται να σημειωθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα των δηλώσεων του Ντόντο, σχετικό με τον Παναθηναϊκό:

Πως αντιδράσατε σε αυτό που συνέβη στο Χουσεΐνοφ;

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα. Εμείς πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η απουσία του δεν θα επηρεάσει την ομάδα.

Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό χωρίς την παρουσία του αρχηγού;

Έχουμε μία καλή ομάδα με έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, σε κάθε περίπτωση.

Έχετε το ματς με την ΑΖΑΛ και μετά θα αντιμετωπίσετε τον Παναθηναϊκό...

Είμαστε έτοιμοι για κάθε αντίπαλο. Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά. Πρέπει να νικήσουμε και μετά να προκριθούμε στους ομίλους του Europa League.

Οι Έλληνες φίλαθλοι φοβούνται να ταξιδέψουν στο πρώτο παιχνίδι στο Μπακού...

Οι Έλληνες δείχνουν ασέβεια και αυτό είναι γελοίο. Είμαι Βραζιλιάνος και ζω στη χώρα για μία πενταετία και έχοντας περάσει από την Κροατία και την Ισπανία, μπορώ να πω ότι οι κάτοικοι του Αζερμπαϊτζάν και είναι ήρεμοι και φιλήσυχοι. Δεν υπάρχει κάτι να χρεωθεί στο Αζερμπαϊτζάν και όμως, αυτοί λένε ότι όλα είναι άσχημα. Οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να έρθουν εδώ με άνεση. Να δουν το μοναδικό Αζερμπαϊτζάν και να απολαύσουν την αναμέτρηση.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ