EUROPA LEAGUE

Ντινάμο Κιέβου: Μπροστά βάζει, πίσω "μπάζει"

Ντινάμο Κιέβου: Μπροστά βάζει, πίσω "μπάζει"

Το Sport24.gr σκιαγραφεί το προφίλ της αντιπάλου της ΑΕΚ, Ντινάμο Κιέβου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ (15/02, 22:05). Τα προβλήματα στη θέση του τερματοφύλακα, οι αλλαγές στην άμυνα, η έλλειψη ρυθμού και τα επιθετικά "όπλα" των Ουκρανών.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/02, 22:05), η ΑΕΚ κοντράρεται με την Ντινάμο Κιέβου στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ένωση βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, αν και με εμφανή τα σημάδια κούρασης απ' τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, εν αντιθέσει με την αντίπαλό της, η οποία δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο ματς απ' τις 10 Δεκεμβρίου.

Παρά την έλλειψη αγωνιστική ρυθμού, οι Ουκρανοί παραμένουν μία επικίνδυνη ομάδα με σημαντικά προτερήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Το Sport24.gr αναλύει το προφίλ της Ντινάμο, η οποία κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχασε σημαντικούς παίκτες, αλλά, παράλληλα, επιχείρησε να ενισχυθεί σε θέση που "πονούσε".

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ "32"

Η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς άρχισε απ' τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αντίπαλος των Ουκρανών ήταν η Γιανγκ Μπόις. Στο πρώτο παιχνίδι, η Ντινάμο επικράτησε 3-1 εντός έδρας, όμως στη ρεβάνς, η ελβετική ομάδα νίκησε 2-0 και πήρε την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ.

Αποτέλεσμα, η Ντινάμο να "υποβιβαστεί" στα playoffs του Europa League, όπου η κληρωτίδα την έφερε αντιμέτωπη με την Μαρίτιμο. Το πρώτο παιχνίδι στην Πορτογαλία ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 0-0, ενώ στη ρεβάνς οι Ουκρανοί πήραν εύκολη τη νίκη με 3-1 και μπήκαν στους ομίλους.

Στους ομίλους τα πήγε εξαιρετικά, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση, πέντε βαθμούς πάνω απ' τη δεύτερη Παρτίζαν. Στην πρεμιέρα νίκησε 3-1 τη Σκεντερμπέου, ακολούθησε το 3-2 επί της Παρτίζαν, ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Γιανγκ Μπόις και την 4η αγωνιστική νίκησε 1-0 στην Ελβετία. Μία αγωνιστική πριν τέλος των ομίλων γνώρισε την ήττα με 3-2 απ' την Σκεντερμπέου στην Αλβανία, ενώ στο φινάλε νίκησε 4-1 την Παρτίζαν.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Στο πρωτάθλημα, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, βρίσκεται στο -3 απ' την πρωτοπόρο Σαχτάρ Ντόνετσκ, έχοντας, μάλιστα ένα παιχνίδι λιγότερο, και δίνει μάχη για την κατάκτηση του τίτλου. Ουσιαστικά, γι' ακόμα μία χρονιά το πρωτάθλημα θα κριθεί μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Ουκρανίας, αφού η Βόρσκλα Πολτάβα, που ακολουθεί στην τρίτη θέση, είναι 11 βαθμούς πίσω απ' τη Σαχτάρ.

Ντινάμο Κιέβου: Μπροστά βάζει, πίσω "μπάζει"

Το ουκρανικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί και θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 17-18 Φεβρουαρίου, δηλαδή μετά το πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη Ντινάμο στην Αθήνα. Η ομάδα του Κιέβου θα παίξει με την Ολιμπίκ Ντονέτσκ, την οποία απέκλεισε ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και εν συνεχεία θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη ρεβάνς. Όπως είναι εμφανές, οι παίκτες του Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς θα πάνε στις αναμετρήσεις με την Ένωση δίχως ρυθμό.

ΣΤΥΛ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σε ό,τι αφορά στο στυλ παιχνιδιού, Λευκορώσος προπονητής, Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς, προτιμά είτε 4-5-1, είτε 4-4-2. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίζεται ο Ντιεμερσί Εμποκανί, 32χρονος στράικερ απ' τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό που το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις!

Ο έμπειρος φορ φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε απ' το "ναυάγιο" της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και σε 23 παιχνίδια την εφετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σημειώσει 11 γκολ και έχει μοιράσει και μία ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ιανουαρίου στην Ισπανία, ο Κονγκολέζος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στα παιχνίδια με τους "κιτρινόμαυρους".

during the Champions League third qualifying round, 1st leg soccer match between Dynamo Kiev and Young Boys at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Wednesday, July. 26, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
during the Champions League third qualifying round, 1st leg soccer match between Dynamo Kiev and Young Boys at the Olympiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Wednesday, July. 26, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Παρτενέρ του Εμποκανί στην επίθεση είναι ο Ζούνιορ Μοράες, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ την τελευταία αγωνιστική του Europa League. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού απ' την κινεζική TJ Quanjian, μετρώντας 10 γκολ και μία ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ουσιαστικά, οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν το "μεγάλο όπλο" των Ουκρανών, αφού έχουν μία τρομερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, στα άκρα της επίθεσης παίζουν οι Μοροζιούκ και Ντέρλις Γκονσάλες (ή ο Τσιχανκόβ) το δίδυμο στο κέντρο αποτελείται συνήθως απ' τους Σιντορτσούκ και Μπουγιάλσκι. Στο 4-5-1 πίσω απ' τον στράικερ παίζει ο συνήθως ο Χάρμας.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ "ΑΣΟ", ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Ukraine goalkeeper Denys Boyko holds a ball during a training session at the Grand Stade in Decines-Charpieu, near Lyon, France, Wednesday, June 15, 2016. Ukraine will face Northern Ireland in a Euro 2016 Group C soccer match in Lyon on Thursday, June 16, 2016. (AP Photo/Michael Sohn)
Ukraine goalkeeper Denys Boyko holds a ball during a training session at the Grand Stade in Decines-Charpieu, near Lyon, France, Wednesday, June 15, 2016. Ukraine will face Northern Ireland in a Euro 2016 Group C soccer match in Lyon on Thursday, June 16, 2016. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Βασικός τερματοφύλακας μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν ο Μακσίμ Κόβαλ, ο οποίος, όμως, δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κατά τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο. Το κενό επρόκειτο να καλύψει ο 23χρονος, Γεόργι Μπουστσάν, ο οποίος είναι ένα απ' τα σημαντικότερα ταλέντα του ουκρανικού ποδοσφαίρου, αλλά τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στα πλάνα του Χατσκέβιτς. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, οι διοικούντες την ουκρανική ομάδα προχώρησαν στην απόκτηση του Ντένις Μπόικο με τη μορφή δανεισμού απ' την Μπεσίκτας.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο 30χρονος Ουκρανός τερματοφύλακας δεν έχει αγωνιστεί καθόλου κατά την εφετινή σεζόν, δημιουργεί ένα έξτρα "πονοκέφαλο" στο τεχνικό τιμ της Ντινάμο, αφού, ειδικά για έναν τερματοφύλακα, η έλλειψη ρυθμού μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην εμφάνισή του. Επιπρόσθετα, το αντίθετο δρομολόγιο (Ντινάμο - Μπεσίκτας) έκανε τον Ιανουάριο ο Ντομαγκόι Βίντα, που θεωρείτο ένα απ' τα "πολυεργαλεία" της Ντινάμο, καθώς είχε τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο κι ως μπακ.

Dynamo Kiev's Domagoj Vida from Croatia leaves the field after being injured during the Group B Europa League soccer match between Dynamo Kiev and Young Boys at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Andriy Lukatsky)
Dynamo Kiev's Domagoj Vida from Croatia leaves the field after being injured during the Group B Europa League soccer match between Dynamo Kiev and Young Boys at the Olympiyskiy stadium in Kiev, Ukraine, Thursday, Oct. 19, 2017. (AP Photo/Andriy Lukatsky) AP PHOTO/ANDRIY LUKATSKY

Το κενό του Κροάτη αμυντικού ήρθε να καλύψει ο Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος κατά το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στο ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, στην αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, είχε αποβληθεί για μία ανόητη ενέργεια, η οποία κόστισε σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα του. Παρ' όλα αυτά, πρόκειται για έναν έμπειρο και σκληροτράχηλο αμυντικό που είναι βέβαιο πως θα δώσει βοήθειες στην Ντινάμο.

Εκτός απ' τον Σαμπράνο, η Ντινάμο προχώρησε και στην απόκτηση του 25χρονου στόπερ, Άρτεμ Σαμπάνοβ απ' την Ολίμπικ Ντόνετσκ με ελεύθερη μεταγραφή. Τα μοναδικά χρήματα που δαπανήθηκαν για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφορούσε τη θέση του αριστερού χαφ-εξτρεμ, στην οποία η Ντινάμο είχε σοβαρά ζητήματα. Μάλιστα, οι Ουκρανοί έδωσαν ένα ένα σημαντικό ποσό (4.000.000 ευρώ) στην Κοπεγχάγη για τη χάρη του Σλοβένου μεσοεπιθετικού, Μπένγιαμιν Βέρμπιτς, που ήταν εντυπωσιακός με τη δανέζικη ομάδα, έχοντας 11 γκολ και εφτά ασίστ σε 28 συμμετοχές.

Ντινάμο Κιέβου: Μπροστά βάζει, πίσω "μπάζει"

Ωστόσο, ο Χατσκέβιτς δεν θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του για τους αγώνες με την ΑΕΚ, καθώς ο 24χρονος δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Europa League, αφού είχε αγωνιστεί με την Κοπεγχάγη στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση. Έτσι προτιμήθηκαν οι Μπόικο, Σαμπράνο και Σαμπάνοβ. Εκτός έμεινε κι ο Ρουσλάν Ροτάν που ήρθε ως ελεύθερος απ' τη Σλάβια Πράγας, προκειμένου να προσφέρει εμπειρία στη μεσαία γραμμή, αλλά είχε αγωνιστεί κι αυτός στο Europa League.

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Συνολικά, το ρόστερ της Ντινάμο, σύμφωνα με το transfermarkt, αξίζει 60.500.000 ευρώ, σχεδόν το διπλάσιο απ' της ΑΕΚ (34.650.000 ευρώ). Τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία έχει ο Ντέρλις Γκονσάλες (6.000.000 ευρώ), διεθνής Παραγουανός που έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω απ' τον επιθετικό και θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που θα φέρει σημαντικά χρήματα στην ουκρανική ομάδα.

Dynamo Kiev's Derlis Gonzalez, center, challenges for the ball with Partizan Belgrade's Marko Jankovic during the Europa League group B soccer match between Partizan Belgrade and Dynamo Kiev at the FK Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Dynamo Kiev's Derlis Gonzalez, center, challenges for the ball with Partizan Belgrade's Marko Jankovic during the Europa League group B soccer match between Partizan Belgrade and Dynamo Kiev at the FK Partizan stadium in Belgrade, Serbia, Thursday, Sept. 28, 2017. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Από εκεί και πέρα, ο -ελληνικής καταγωγής- Γέβγεν Χατσερίντι, που βρέθηκε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αξίζει 5.000.000 ευρώ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ ακολουθούν οι Χάρμας και Εμποκανί με 4.500.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Κονγκολέζος επιθετικός είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ντινάμο, αφού κόστισε 11.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2013. Ακολουθούν οι Γιουνές Μπελχαντά με 10.000.000 ευρώ και ο Ντέρλις Γκονσάλες με 9.400.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, η πιο ακριβή πώληση είναι του Αντρέι Γιαρμόλενκο στην Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι, η οποία έφερε στα ταμεία του συλλόγου το ποσό των 25.000.000 ευρώ. Ακολουθεί ο Αντρέι Σεβτένκο που μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2000 στη Μίλαν έναντι 23.000.000 ευρώ και ο Αλεκσάνταρ Ντράγκοβιτς που πήρε μεταγραφή για τη Λεβερκούζεν με 18.000.000 ευρώ τη σεζόν 2016/17.

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ

Απ' τα τέλη Ιανουαρίου έως το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, η Ντινάμο πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης του δευτέρου μισού της σεζόν, στο προπονητικό κέντρο "Marbella Football Center" που βρίσκεται στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μάλαγα. Στο διάστημα απ' τις 19 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου, η Ντινάμο έδωσε συνολικά εφτά(!) φιλικά παιχνίδια προκειμένου να αποκτήσουν ρυθμό οι παίκτες.

Όμως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν κι οι Ουκρανοί, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, καθώς υπήρχαν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα. "Αχίλλειος πτέρνα" της Ντινάμο φαίνεται πως είναι οι στημένες φάσεις, αφού πολλά απ' τα γκολ που δέχθηκε προήλθαν είτε από κόρνερ είτε από εκτελέσεις φάουλ. Παρουσιάζεται, δηλαδή, μία αδυναμία στο ψηλό παιχνίδι, που έως ένα βαθμό μπορεί να θεωρηθεί και φυσιολογική, αφού η άμυνα άλλαξε κατά τα 2/5.

Σε εφτά ματς, η Ντινάμο είχε δύο νίκες κόντρα σε Όσιγιεκ (3-2) και Tianjin Teda (3-1), δύο ισοπαλίες απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-0) και Χάουγκεσουντ (1-1), καθώς και τρεις ήττες απ' τις Σεντ Γκάλεν (2-0), Στουρμ Γκρατς (2-0) και τη νορβηγική Σάρπσμποργκ (1-0).

ΜΠΛΑΧΙΝ ΚΑΙ ΣΕΒΤΣΕΝΚΟ

Η Ντινάμο Κιέβου έχει τρία ευρωπαϊκά τρόπαια, καθώς έχει κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1975 και το 1986, όπως και το UEFA Super Cup το 1975.

Και τα τρία τρόπαια τα έχει κατακτήσει με τον Ολέγκ Μπλαχίν στο ρόστερ της, τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της, ο οποίος μάλιστα έχει πάρει και "Χρυσή Μπάλα" το 1975 (έχει κάτσει στο πάγκο του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ιωνικού και της ΑΕΚ).

2004 Golden Ball winner AC Milan striker Andriy Shevchenko, right, poses with Ukraine soccer team coach and the Golden Ball winner in 1975 Oleg Blokhin as he shows the award for Europe's best soccer player in Kiev Friday, Dec. 31, 2004.  (AP Photo/Andrei Lukatsky)
2004 Golden Ball winner AC Milan striker Andriy Shevchenko, right, poses with Ukraine soccer team coach and the Golden Ball winner in 1975 Oleg Blokhin as he shows the award for Europe's best soccer player in Kiev Friday, Dec. 31, 2004. (AP Photo/Andrei Lukatsky) AP PHOTO/ANDREI LUKATSKY

Επιθετικός είναι και ο δεύτερος σπουδαιότερος παίκτης που έχει αναδείξει ο σύλλογος, ο Αντρέι Σεβτσένκο, ο οποίος πριν πάρει τη σπουδαία μεταγραφή στη Μίλαν οδήγησε μαζί με τον Ρεμπρόβ (2ος σκόρερ πίσω απ' τον Μπλαχίν) την Ντινάμο στα ημιτελικά του Champions League (1998-99).

Η ταυτότητα

Όνομα: Football Club Dynamo Kyiv (Футбольний клуб Динамо Київ)

Ίδρυση: 13 Μαΐου 1927

Γήπεδο: "Olimpiyskiy" ("Олімпійський") [70.050 θέσεων]

Ιδιοκτήτης/Πρόεδρος: Ίχορ Σούρκις

Προπονητής: Αλιακσάντρ Χατσκέβιτς (Λευκορωσία)

Ιστοσελίδα: http://www.fcdynamo.kiev.ua/en/

Οι τίτλοι

Πρωταθλήματα Σοβιετικής Ένωσης (13): 1961, 1966, 1967, 1968, 1971, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1985, 1986, 1990

Πρωταθλήματα Ουκρανίας (15): 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2007, 2009, 2015, 2016

Κύπελλα Σοβιετικής Ένωσης (9): 1954, 1964, 1966, 1974, 1978, 1982, 1985, 1987, 1990

Κύπελλα Ουκρανίας (11): 1993, 1996, 1998, 1999, 2000, 2003, 2005, 2006, 2007, 2014, 2015

Super Cup Σοβιετικής Ένωσης (3): 1981, 1986, 1987

Super Cup Ουκρανίας (6): 2004, 2006, 2007, 2009, 2011, 2016

Κύπελλο Κυπελλούχων (2): 1975, 1986

UEFA Super Cup: 1975

Το ρόστερ

Τερματοφύλακες

1. Γεόργι Μπουστσάν (Ουκρανία)

71. Ντένις Μπόικο (Ουκρανία)*

72. Αρτούρ Ρουντκό (Ουκρανία)

Αμυντικοί

2. Κάρλος Σαμπράνο (Περού)*

4. Αλεκσάνταρ Πάντιτς (Σερβία)

9. Μικολά Μοροζιούκ (Ουκρανία)

23. Γιόσιπ Πίβαριτς (Κροατία)

26. Μικίτα Μπουρντά (Ουκρανία)

30. Αρτέμ Σαμπάνοβ (Ουκρανία)

34. Γεβγέν Χατσερίντι (Ουκρανία)

44. Τάμας Κάνταρ (Ουγγαρία)

94. Τόμας Κετζιόρα (Πολωνία)

Μέσοι

5. Σεργκέι Σιντορτσούκ (Ουκρανία) [1ος αρχηγός]

8. Βολοντίμιρ Σέπελιεβ (Ουκρανία)

10. Μικολά Σαπαρένκο (Ουκρανία)*

15. Βίκτορ Τσιχανκόβ (Ουκρανία)

17. Ρουσλάν Ροτάν (Ουκρανία)*

18. Νικίτα Κόρζουν (Λευκορωσία)

19. Ντενίς Χάρμας (Ουκρανία)

20. Ολέγκ Χούσιεβ (Ουκρανία) [3ος αρχηγός]

25. Ντέρλις Γκονσάλες (Παραγουάη)

29. Βιτάλι Μπουγιάλσκι (Ουκρανία)

Επιθετικοί

7. Μπενγιαμίν Βέρμπιτς (Σλοβενία)

11. Ζούνιορ Μοράες (Βραζιλία)

41. Αρτέμ Μπεσέντιν (Ουκρανία)

70. Ντιεμερσί Εμποκανί (Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό)

*Ήρθαν στην ομάδα κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Photo Credits: Dynamo Kiev Twitter

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ