EUROPA LEAGUE

Νούνο Κοέλιο: "Καλύτερη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Νούνο Κοέλιο: "Καλύτερη ελληνική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο πρώην μέσος του Άρη και αρχηγός της Αρόουκα, Νούνο Κοέλιο, υποστήριξε ότι το έργο που έχει η πορτογαλική ομάδα είναι δύσκολο και χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό καλύτερη ελληνική ομάδα.

Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ενόψει των αναμετρήσεων για τα playoffs της Europa League ο αρχηγός της Αρόουκα, Νούνο Κοέλιο, ο οποίος μιλώντας σε πορτογαλικά ΜΜΕ θυμήθηκε την παρουσία του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Άρη.

"Είναι δύσκολος αντίπαλος, είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα πολλές φορές, είναι μια ομάδα συνηθισμένη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για την Αρόουκα είναι μια νέα εμπειρία.

Θέλουμε πολύ να συνεχίσουμε. Θα έχουμε δυσκολίες, αλλά κι αυτό είναι μέρος της ανάπτυξής μας. Είναι στιγμές που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Ο επόμενος στόχος είναι να βρεθούμε στους ομίλους. Η Ελλάδα έχει πολλές ομοιότητες με την Πορτογαλία. Το ποδόσφαιρο δεν είναι διαφορετικό. Το κλίμα, το φαγητό, τα ήθη και έθιμα μοιάζουν. Στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη φεύγαμε μετά από τέσσερις ώρες από τη λήξη του ματς", υποστήριξε ο Νούνο Κοέλιο.

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ