EUROPA LEAGUE

Νόρλινγκ: "Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Νόρλινγκ: "Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΪΚ, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, υποστήριξε πως αν η ομάδα του είχε κρατήσει το 0-0 στην Αθήνα θα μπορούσαν τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια αλλά ότι το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της ομάδας του ήταν ο τεχνικός της ΑΪΚ Ρίκαρντ Νόρλινγκ όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο 45χρονος προπονητής στάθηκε στο γκολ του τριφυλλιού που τελείωσε το ματς και μίλησε για το πλάνο που είχαν οι παίκτες του να χτυπήσουν στο τελευταίο τέταρτο αν το παιχνίδι παρέμενε στο 0-0.

«Ξέραμε ότι ένα γκολ θα έκανε τη διαφορά. Στο α’ ημίχρονο ήταν 0-0 και με το που βγήκαμε δεχθήκαμε το 0-1. Επηρέασε πάρα πολύ την ομάδα μας στα επόμενα λεπτά».

-Το 3-0 στα δύο ματς, δείχνει ότι είναι τόσο καλύτερος ο Παναθηναϊκός;
«Ήμασταν πιο… κοντά σαν ομάδα απ’ ότι έδειξε το συνολικό αποτέλεσμα. Αλλά βεβαίως ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα και έκαναν τη διαφορά απόψε. Κι όταν σκοράρεις αποκτάς μεγάλο αβαντάζ. Αν δεις και τα δύο ματς, αν ερχόταν 0-0 το πρώτο ματς στην Αθήνα, μπορεί να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα».

-Ήταν σημαντική την εμπειρία που απέκτησε η ομάδα σας απ’ τα ευρωπαϊκά ματς;
«Είναι καλό για μας που παίξαμε αυτά τα ματς. Αλλά απογοητεύεσαι γιατί θέλεις πολύ περισσότερο. Πρέπει να το δεις σαν μάθημα και να μάθεις απ’ αυτά. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τη Μάλμε. Κι έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία γι’ αυτόν τον αγώνα. Παίζουμε καιρό συνεχόμενα ματς. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό. Είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για το παιχνίδι με τη Μάλμε».

-Η τακτική σας προσέγγιση στο ματς ποια ήταν;
«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι. Όποιος έβαζε το γκολ θα έκανε το επόμενο βήμα. Αν έμεινε 0-0 είχαμε πει να φορτσάρουμε στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού στο β’ μέρος μας χάλασε τα πάντα…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ