EUROPA LEAGUE

Νόρλινγκ: "Έχουμε καλό προαίσθημα..."

Νόρλινγκ: "Έχουμε καλό προαίσθημα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής της ΑΪΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, υποστήριξε ότι όλα μπορούν να συμβούν στα δύο παιχνίδια, ενώ ο αρχηγός, Γιόχανσον, έδειξε αποφασισμένος να περιορίσει τον Μπεργκ.

Απέδωσε τον τίτλο του φαβορί στον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ρίκαρντ Νόρλιγκ τόνισε πως η ΑΪΚ Στοκχόλμης έχει τις ικανότητες να αποσπάσει την πρόκριση στα δύο παιχνίδια. Ο Σουηδός προπονητής αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ρεβάνς θα διεξαχθεί σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

" Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά έχουμε ένα καλό προαίσθημα. Ας αρχίσουν τα παιχνίδια και θα δούμε στην συνέχεια τι μπορεί να συμβεί.Έχουμε προετοιμαστεί και ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει επιθετικά. Σκοπός μας είναι να αμυνθούμε σωστά. Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και θα τα αντιμετωπίσουμε ξεχωριστά" σχολίασε στην τοποθέτηση του.

Αναφορικά με την ψυχολογία που έχουν οι παίκτες του, εξήγησε: " Είχαμε ένα ντέρμπι πρόσφατα και αυτή η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στην Αθήνα είναι τελείως διαφορετικό. Ας πούμε εκεί ο χλοοτάπητας είναι πλαστικός, ενώ εδώ το χορτάρι είναι φυσικό. Αλλιώς είναι να παίζεις στην Στοκχόλμη και αλλιώς στην Αθήνα".

Φυσιολογικά, ρωτήθηκε για τον Μάρκους Μπεργκ: " Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός πρόκειται να κάνει κάποιες ενέργειες για να τροφοδοτήσει τον σέντερ φορ του. Σαφώς ο Μάρκους Μπεργκ θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά το σύνολο είναι αυτό που έχει σημασία. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά καλούς παίκτες και δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον".

Λιτός και σύντομος ήταν στην τοποθέτηση του ο αρχηγός της ΑΪΚ, Νιλς Έρικ Γιόχανσον:" Πιστεύω να αντιμετωπίσω αποτελεσματικά τον Μπεργκ και να μην δεχτούμε γκολ. Ξέρει καλά τον τρόπο να σκοράρει και θα είναι δύσκολο. Είναι ένας πολύ καλός σκόρερ και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ