EUROPA LEAGUE

Νίκη αφιερωμένη στον Χουσεΐνοφ στην Γκαμπάλα

Νίκη αφιερωμένη στον Χουσεΐνοφ στην Γκαμπάλα

Η Γκαμπάλα νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Αζάλ λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά η κίνηση που σχολιάστηκε ήταν η αφιέρωση μετά το πρώτο γκολ. (VIDEO)

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα παραταχθεί στο ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό η Καμπάλα καθώς η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την Αζάλ πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Η νίκη μάλιστα αφιερώθηκε στον Τζαβίντ Χουσεΐνοφ, μια κίνηση που σχολιάσθηκε περισσότερο και από τους τρεις βαθμούς, καθώς μετά το πρώτο γκολ οι παίκτες της Καμπάλα ύψωσαν τη φανέλα του αρχηγού τους. Ο οποίος, ως γνωστόν, έχει προφυλακιστεί ως ύποπτος για την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Ραζίμ Αλίγεφ.

Η Γκαμπάλα ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και άνοιξε το σκορ με τον Χάι καθώς ο Ουκρανός επιθετικός ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα σε πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι.

Το 2-0 έγινε στο 76' λεπτό με τον Αντόνοφ να γίνεται αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά και με όμορφο σουτ να νικάει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Με αυτή τη νίκη η Γκαμπάλα έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Καμπάλα: Μπεζοτόζνι, Μιρζαμπέκοφ, Αμπάσοφ, Ράφαελ Σάντος, Βέρνιντουμπ, Τζαμάλοφ, Ζαργκάροφ, Ντοντό (58’ Αντόνοφ), Μαμάντοφ, Χάι, Ζενιόφ (63’ Ζεκ).

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού:

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ