EUROPA LEAGUE

Νέργκαρντ στο Sport24.gr: "Βάλαμε τρία γκολ στη Χέρτα, γιατί όχι στον Παναθηναϊκό;"

Νέργκαρντ στο Sport24.gr: "Βάλαμε τρία γκολ στη Χέρτα, γιατί όχι στον Παναθηναϊκό;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δανός μέσος της Μπρόντμπι, Κρίστιαν Νέργκαρντ, υποστήριξε στην κάμερα του Sport24.gr ότι η δανέζικη ομάδα θα βαδίσει στο δρόμο της Χέρτα για την ανατροπή, αξιολογώντας τις αποφάσεις του διαιτητή ως αμφισβητούμενες.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Μπρόντμπι μετά τη βαριά ήττα στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (3-0), καθώς ο Παναθηναϊκός είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μετά τη λήξη του ματς, ο 22χρονος Δανός μέσος της Μπρόντμπι, Κρίστιαν Νέργκαρντ, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr, φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόκριση επί της Χέρτα (νίκη εντός έδρας στη ρεβάνς με 3-1), αξιολογώντας ως αμφισβητούμενες τις αποβολές των συμπαικτών του και υποστηρίζοντας ότι δεν τον εντυπωσίασε κάποιος παίκτης του "τριφυλλιού" πλην του πρώην συμπαίκτη του στο Αμβούργο, Μάρκους Μπεργκ.

- Πιστεύεις ότι η Μπρόντμπι έχει ακόμη πιθανότητες να προκριθεί στους ομίλους του Europa League;

"Ναι, βέβαια και το πιστεύουμε. Υπάρχει ακόμη αρκετό παιχνίδι να παιχτεί. Πετύχαμε τρία γκολ απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου, οπότε γιατί να μην το κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό"

- Πώς εξηγείς το αποτέλεσμα στο "Απόστολος Νικολαΐδης";

"Είναι δύσκολο να το εξηγήσεις. Δεχθήκαμε δύο κόκκινες κάρτες, παίξαμε με δύο παίκτες λιγότερους και αλήθεια νομίζω ότι η διαιτητής έλαβε κάποιες αποφάσεις οι οποίες επιδέχονται συζήτησης".

- Πιστεύεις ότι η Μπρόντμπι, στην έδρα της στη Δανία με τη στήριξη των φιλάθλων της, θα μπορέσει να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και να προκριθεί στους ομίλους;

"Ελπίζω σε αυτό, ελπίζω σε ένα φανταστικό αποτέλεσμα".

- Υπάρχει κάποιος παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε εξέπληξε ευχαρίστως, στο ματς;

"Δεν εξεπλάγην τόσο. Δεν ήταν τόσο καλοί (σ.σ οι παίκτες του Παναθηναϊκού)".

- Δεν υπάρχει δηλαδή κάποιος, ο οποίος να σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

"Ξέρω τον Μάρκους Μπεργκ, παίξαμε μαζί στο Αμβούργο. Πέτυχε δύο γκολ σήμερα, οπότε έκανε τη δουλειά του".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ