EUROPA LEAGUE

Νέα ήττα για Σλόβαν, κορυφή η Καραμπάγκ

Νέα ήττα για Σλόβαν, κορυφή η Καραμπάγκ

Παιχνίδια για τα Πρωταθλήματα Τσεχίας και Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα έδωσαν οι δύο προσεχείς αντίπαλοί του ΠΑΟΚ.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ περνούσε από την Τρίπολη, η Σλόβαν Λίμπερετς έχανε από τη Σλάβια στην Πράγα. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν με σκορ 1-0 εκτός έδρας από τη Σλάβια Πράγας.

Το γκολ ήρθε στο 60', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χουσμπάουερ και τον Σκόντα από το ύψος της μικρής περιοχής να νικά τον Ντουμπράβκα. Η Λίμπερετς δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της και παρέμεινε στην 14η θέση με 5 βαθμούς, μόλις δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μίλαν Μπάρος έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες.

Η σύνθεση της Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Λάτσκα, Μπάρτοσακ (77' Γουέσλεϊ), Καράφιατ, Κούφατ (46' Νιτριάνσκι), Χοβόρκα, Φόλπρεχτ, Μπαρτλ (67' Σίκορα), Ναβράτιλ, Βουχ, Κομλιτσένκο.

Στην κορυφή η Καραμπάγκ

Η έτερη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League, η Καραμπάγκ επικράτησε 2-0 εναντι της Ζίρια στην έδρας της, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος στο Αζερμπαϊτζάν. Και τα δύο τέρματα της ομάδας του Κουρμπάνοφ σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Αμιργκουλιάγεφ (20' και 37'). Η Καραμπάκ παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς.

Η σύνθεση της Καραμπάγκ: Σαράνοφ, Αγκόλι, Ντασνταμίροφ, Γιουνουσάτζε, Αμιργκουλιάγεφ, Μουάρεμ (66' Μίτσελ), Ισμαϊλοφ, Καράγεφ (75' Κιντάνα), Ρίτσαρντ, Ντινίεφ, Μαντάτοφ

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ