EUROPA LEAGUE

Μπράιτενράιτερ: "Θα βάλω την καλύτερη 11άδα με τον Αστέρα"

Μπράιτενράιτερ: "Θα βάλω την καλύτερη 11άδα με τον Αστέρα"

Διαβασμένος για τον Αστέρα και χωρίς διάθεση να τον υποτιμήσει εμφανίστηκε ο Αντρέ Μπράιτενράιτερ στη συνέντευξη Τύπου, σε αντίθεση με τους Γερμανούς δημοσιογράφους. Το Sport24.gr ήταν εκεί (pics/vid)

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Σάλκε, Αντρέ Μπράιτενράιτερ, μονοπωλήθηκε από τις ερωτήσεις των Γερμανών δημοσιογράφων για τους "βασιλικούς μπλε". Σαν να μην έπαιζαν με τον Αστέρα αύριο (1/10, 20:00). Μόνο ένας ρεπόρτερ τον ρώτησε αν γνωρίζει κάτι για την αρκαδική ομάδα, αφού στον πρόλογο σημείωσε ότι δε ξέρει τίποτα για αυτήν.

Αποστολή στο Γκελζενκίρχεν: Θοδωρής Κουνάδης

Ο Μπράιτενράιτερ όμως παρουσιάστηκε απόλυτα διαβασμένος, χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσει τον Αστέρα. Το ίδιο φάνηκε και στις δικές μας ερωτήσεις που είχαν να κάνουν μόνο για το αυριανό παιχνίδι.

Για τον Αστέρα, ανέφερε αναλυτικά: "Κάθε αντίπαλο τον αναλύουμε και σε τακτική και σε βίντεο. Θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, ο Αστέρας είναι μία καλή και επικίνδυνη ομάδα κυρίως στην κόντρα επίθεση. Έχασε το τελευταίο παιχνίδι με 2-1 στο οποίο έπαιξε με 4-4-2 και 4-3-3. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, όπως περιμένουν πολλοί ότι θα μπούμε και θα βάλουμε πολλά γκολ. Ο Αστέρας έχει επικίνδυνους παίκτες, εμείς θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη.

Έκανα μία κουβέντα και με τον Γκάις (σ.σ. ο Γερμανός είχε αποκλειστεί από τον Αστέρα πέρσι με την Μάιντς), Μου μίλησε όταν είχε γίνει η κλήρωση. Ο Αστέρας έχει καλούς παίκτες, όπως ο Γιάννου που έχει βάλει τέσσερα γκολ, τον Ιγκλέσιας που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με δυνατό σουτ, αλλά και στην άμυνα με Σανκαρέ και Γκοϊάν. Ίσως μας εκπλήξει στα πρώτα 15 λεπτά προσπαθώντας να πιέσει, αν και γενικά πιστεύω πως θα παίξει αμυντικά για να χτυπήσει στην κόντρα".

Όσον αφορά σε ερώτηση για το αν σκέφτεται αλλαγές αύριο λόγω κόπωσης, απάντησε: "Έχω εναλλακτικές λύσεις. Δεν υπάρχει πρώτη και δεύτερη ομάδα, η Σάλκε θα παίξει την Πέμπτη με την καλύτερή της ενδεκάδα".

Μπράιτενράιτερ: "Θα βάλω την καλύτερη 11άδα με τον Αστέρα"

Παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί του ομίλου "αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε περάσει. Έχουμε τρεις καλούς αντιπάλους. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Εμείς θέλουμε την πρώτη θέση, η δεύτερη είναι ανοιχτή".

Στις ερωτήσεις τον Γερμανών απάντησε μεταξύ άλλων για τις πέντε σερί νίκες: "Δεν έχουμε ευφορία, φερόμαστε κανονικά. Είμαστε χαρούμενοι αλλά προσπαθούμε να έχουμε και τα δύο πόδια στο έδαφος."

Για την κόπωση: "Είναι κουραστικό μεν, αλλά όταν μπαίνεις στο κλίμα και νικάς μάλιστα, θες να συνεχίσεις. Χαιρόμαστε που έχουμε αύριο αγώνα".

Για τον Χέβεντες που μετά τον τραυματισμό του, μπαίνει μόνο ως αλλαγή: "Είναι επαγγελματίας στον απόλυτο βαθμό. Αν και παγκόσμιος πρωταθλητής με μεγάλη εμπειρία, δεν απαιτεί να ξεκινά βασικός. Έλειπε 3,5 μήνες και τώρα είναι και πάλι στη διάθεση της ομάδας".

Για έναν Ολλανδό που τρύπωσε στην προπόνηση της Σάλκε: "Εγινε στα τέλη Αυγούστου, προκάλεσε την έκπληξή μας, ήταν μία πλάκα και είχαμε δύο επιλογές. Η να τον διώξουμε ή να δεχτούμε το αστείο. Εμείς κάναμε το δεύτερο. Τον συστήσαμε ως παίκτη και προπονήθηκε για λίγο μαζί μας!".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Σάσα Ρίτερ: "Εχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ καλό σερί και ελπίζουμε να πετύχουμε νίκη και με τον Αστέρα. Το συστατικό της επιτυχίας είναι πως έχουμε πολλούς νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές".

Το Sport24 στην προπόνηση της Σάλκε #asterastripolisfc #europaleague #schalke

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις



Το αστέρι στο σπίτι της Σάλκε #asterastripolisfc #europaleague #schalke

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης SPORT 24 (@sport24) στις

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ