EUROPA LEAGUE

Μπουλούτ: "Πλεονέκτημα της Μπεσίκτας η ποιότητα, μειονέκτημα η άμυνα"

Μπουλούτ: "Πλεονέκτημα της Μπεσίκτας η ποιότητα, μειονέκτημα η άμυνα"

Ο βοηθός του Αμπντουλάχ Αβτσί στην Μπασακσεχίρ, Ερόλ Μπουλούτ, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", όπου ανέλυσε την Μπεσίκτας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του. (AUDIO)

Ο βοηθός του Αμπντουλάχ Αβτσί στην Μπασακσεχίρ, Ερόλ Μπουλούτ, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Για μια μπάλα ζούμε", όπου ανέλυσε την Μπεσίκτας, η οποία είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League. Τι πιθανότητες πρόκρισης δίνει στην ομάδα του Πειραιά και τι λέει για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπεσίκτας, για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ: " Ο Ολυμπιακός τα πήγε καλά στην Τουρκία με την Οσμάνλισπορ και είχε καλή οργάνωση στη νίκη του με 3-0. Τα παιχνίδια με την Μπεσίκτας θα είναι διαφορετικά, λόγω της διαφοράς ποιότητας και επιπέδου μεταξύ της Οσμάνλι και της Μπεσίκτας. Η Μπεσίκτας έχει καλύτερους παίκτες από τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που θα μετρήσει δε θα είναι η ποιότητα των ομάδων, αλλά η ομαδική δουλειά".

Για την Μπεσίκτας: " Το βασικό της πλεονέκτημα είναι η ατομική ποιότητα των παικτών. Για παράδειγμα ο Κουαρέσμα στην καλή του ημέρα μπορεί να κρίνει το ματς, όπως και άλλοι παίκτες. Το κύριο μειονέκτημά της είναι η άμυνά της, καθώς οι παίκτες της κάνουν προσωπικά λάθη. Αν ο Ολυμπιακός την πιέσει μπορεί να σκοράρει".

Για το γεγονός ότι η Μπεσίκτας παρουσιάζεται καλύτερη εκτός έδρας από ότι εντός: " Οι οπαδοί της είναι πολύ απαιτητικοί και μερικές φορές δημιουργούν στους παίκτες περισσότερη πίεση από όση αντέχουν. Για αυτό εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Βέβαια, αν τους πάει καλά το ματς, τότε ο κόσμος μπορεί να γίνει πλεονέκτημα, μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης της. Εμείς στην έδρα της Μπεσίκτας πήραμε την ισοπαλία, αλλά ήμασταν καλύτεροι".

Για τον παίκτη του Ολυμπιακού που μπορεί να κάνει τη διαφορά: " Όπως είδαμε και με την Οσμάνλισπορ αυτός είναι ο Φορτούνης. Βέβαια, και ο Σεμπά μπορεί να αποδειχθεί παίκτης κλειδί".

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Τουρκία: " Εμείς παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Και πέρσι τα είχαμε πάει πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή η Μπεσίκτας προηγείται και παίζει ποιοτικό, δυνατό, επιθετικό ποδόσφαιρο, που βασίζεται στην ποιότητα των παικτών της. Το πρωτάθλημα, πάντως, θα το πάρει αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Ακόμα απομένουν αρκετά παιχνίδια".

Για το αν παρακολουθεί ελληνικό ποδόσφαιρο: " Ναι, αλλά όχι πάρα πολύ συχνά. Το επίπεδο φέτος δεν είναι το ίδιο όπως παλαιότερα. Όλοι, οι παίκτες, οι παράγοντες, οι πρόεδροι πρέπει να δουλέψουν για να βελτιώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το αν σκοπεύει να επιστρέψει στην Ελλάδα: " Σίγουρα. Αυτή είναι η πρώτη μου προπονητική εμπειρία και πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει για να πάρω παραστάσεις και να μπορώ να σταθώ ως πρώτος προπονητής. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και περιμένω προσφορές. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω στην Ελλάδα, αφού έχω πολύ καλές μνήμες".

Ακούστε τις δηλώσεις του…

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ